Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś taka niewyraźna.. .

wynik badania eeg

Polecane posty

Witam. odebrałam wynik badania eeg. Nie znam się na tym, nie mogę nic znaleźć w necie na ten temat, ale wydaje mi się że nie wyszedło mi to badanie za dobrze. Może jest ktoś tuaj kto się na tym zna? Nie będę przepisywala całego wyniku,jedynie fragmenty: reakcja blokowania nie jest zaznaczona?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaer
też miałam eeg jakiś rok temu robione. Ale mi napisali na dole badania że ok wszystko i nie pamietam dokładnie ale że jest ok, prawidlowo. A Tobie co napisali, zalecili konsultacje z neurologiem???

no ja mam w orzeczeniu zapis nieprawidłowy,ale pani w rejestracji która mi wydawała wynik nic nie mówiła, do neurologa zapisałam się, ale to czekanie . .

Gość człowiek jest najważniejszy
ja miałem dziś eeg, ale pewnie i tak spie.doliłem :classic_cool:

czemu tak mówisz? ja byłam niewyspana, nie mogłam jakoś spać,a facet zaznaczył mi żebym była wyspana ciekawe czy od tego coś zależy

Gość człowiek jest najważniejszy
miałem tiki w czasie badania, połykałem śline i raz się dyskretnie poprawiłem, bo mi bardzo niewygodnie było :classic_cool:

Gość no i dobrze,
zasługujesz na to :)

w orzeczeniu mam tak zapis nieprawidłowy z uwagi na zm iany uogólnienione w postaci zbyt ubogiej a w wczasie aktywacji hv zwolnionej czynności bioelektrycznej mózgu

Gość w moim regionie
Robiłam ostatnio eeg dziecku i : - dowiedzialam sie, ze eeg moze interpretowac tylko doswiadczony lekarz - co dla mnie oznacza,ze my laicy nawet nie powinnismy sie za to brac - pytalam lekarza, czy mimo zlego zapisu eeg mozna byc zdrowym (kiedys moj uczen mowil,ze wyszedl mu tragiczny zapis eeg-a chory to on na pewno nie jest0) i dowiedzialam sie ze i owszem. EEG trzeba interpretowac tylko lacznie z objawami. Wiec niestety tylko lekarz Ci wyjasni co tam jest. A dlaczego w ogole robilas te eeg?

lekarka zleciła mi bo mam pulsujace bóle głowy, takie delikatne, ustępowały po aspirynie. może niepotrzebne się nakręcam ale wiadomo nikomu choroby nie są potrzebne