Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPTURIKAPTURA

I jak nie wpadać w kompleksy rozmiarowka ubrań

Polecane posty

Gość KAPTURIKAPTURA

Juz nie wiem jaki nosze rozmiar raz mam spódniczkę która ma rozmiar 38 i mam w niej luz a raz kupuje rozmiar 44 czy te firmy aby specjalnie nie wpedzaja nas w kompleksy i w konsekwencji nie wiem czy dobrze wyglądam czy jestem grubym pasztetem

Gość KAPTURIKAPTURA
co o tym myślicie też tak macie czy tylko ja mam takie przeboje

ja tam zawsze mam ten sam rozmiar 28 spodnie i 36 czasem sie zdarzy 38 inne ciuchy.... Moze schudnij poprostu i bedzie po problemie Nie chce mi sie wierzyc ze 38 i 44 na ciebie pasują czyli jest "zla rozmiarowka" bez przesady!! Roznica moze tyczyc rozmiaru - poltora a nie tyle!!

Gość smutne to ale prawdziwe.
To dziwne, któraś z rozmiarówek jest mocno zawyżona albo zaniżona. Bo to rzeczywiście niemożliwe taka duża różnica.

Gość raz dwa trzy....84
kurcze, mnie sie wydaje ze teraz to wszystkie rozmiarówki są oszukane, zeby laski się cieszyły, ze są chudsze i z entuzjazmem kupowały ciuchy :O ostatnio praktycznie wszystkie spodnie mam rozmiar 26 a ciuchy 34-36 mimo że nie jestem przesadnie chuda wcale, a spodnie amerykańska 4 spadają mi z tyłka, a przecież niby rozmiar zero to już anorektyczna figura a mnie do tego daleko, powinny być same wymiary na ubraniach i tyle ,a nie te durne numery