Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bodzenka

POMOCY :(

Polecane posty

Gość bodzenka

Cześć słuchajcie mam wielki problem :( mieszkam z chłopakiem na stancji w takim dużym domu. Mieszka tu jeszcze kilka innych osób , miedzy innymi Pani Bożenka.... jest to kobieta po 50 i czuje się bezkarna. Robi co chce i kiedy chce. Właściciel z nami nie mieszka tylko co jakiś czas wpada do nas jego siostra i sprawdza co się dzieje... A wracając do tematu nasza p.B(Bożenka) juz powoli nas terroryzuje.... :( straciłam już cierpliwość i nawet ja wyzwałam a tej w to mi graj :/ kolega z góry też nie jest dla niej najmilszy i też daje się we znaki. np. ostatnio troszke majstrował przy jej antenie... ona natomiast zabrała nam wspólne patelnie i wyniosła poza dom. codziennie wietrzy nam mieszkanie a nie oszukujmy się jest już chłodno. o godzinie 5 rano zmywa naczynia w łazience, bo na kuchnie się obraziła ha ha po 6 rano słychać z jej pokoju disco polo. Ona przechodzi wszelkie granice a jak tylko my zrobimy coś nie tak to telefon do siostry właściciela i kabelek . Pomóżcie ja juz nie mam sily....ona wyprowadza z równowagi....

Gość potwierdzam i pozdrawiam
podrzuć jej urządzonko o nazwie: pipek dręczyciel (serio, wrzuć w google)

Gość zebrać się wszyscy razem
Iść do właściciela i poważnie porozmawiać. Tylko przy właścicielu nie wyzywajcie jej. Powiedzcie, że robi wam na złość i jest nie do zniesienia. Wytłumaczcie na spokojnie o co chodzi. A zmywanie garów o 5 rano i to pewnie jeszcze głośno, żeby wszyscy słyszeli to naruszenie ciszy nocnej.

Gość bodzenka
z włascicielem ciężko rozmawiac bo wpada do nas raz na kilka miesiecy a jak juz jest to z zona a nasza bozenka robi obiadziki przystawki kawki itp i mu max dupe lize i jego zonie wiec ciezko by bylo... a stancji nie chce sie zmieniac bo nie jest az taka droga a warunki gdyby nie bozenka to idealne. te jej zmywanie to faktycznie glosne bo nas budzi...

Gość bodzenka
gdzie mozna kupic tego "pipek dręczyciel " ? bo jak czytam to rewelacja :) cos w sam raz na nia :)