Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrzechówWarta

GIMNAZJUM -najgorszy pomysł edukacji

Polecane posty

Gość GrzechówWarta

Nie wiem czy tylko ja to zauważam ,mało spotykam się z komentarzami na ten temat ,ale zastanówcie sie . Od kiedy stworzono gimnazja zamiast szkoły podstawowej 8 klasowej ,ile razy słyszelismy o samobójstwie,załamaniu nerwicowym,takich słabszych uczniów nad którymi inni się wyżywali. Sama byłam uczennica gimnazjum,pastwiła się nade mną grupka chłopaków,musiałam zmienić szkołę. Dzis jestem zadbana dorosła (tamci nie skończyli szkoły średniej) ale nadal poczucie lęku przed otoczeniem :( Miałam myśli samobójcze jako 13 letnie dziecko ;/ Nauczyciele to widzieli jak mnie gnębią ,śmieja się z ubrania,ale mało kto zareagował .Wychodziłam poprostu z płaczem. Uważam ,że kiedyś były lepsze czasy dla nastolatków,kiedy podstawówka była 8 klasowa,a przynajmniej nie słyszałam o tylu samobójstwach wśród nastolatków.

ja się nie zgadzam :D u mnie w gimie nikogo się nie dyskryminuje, nie wysmiewa, jak ktoś nie pasuje do grupy to po prostu się z nim nie gada, nie zwraca uwagi

Gość OasssisNiceeee
Czarownica Samanta ja się nie zgadzam u mnie w gimie nikogo się nie dyskryminuje, nie wysmiewa, jak ktoś nie pasuje do grupy to po prostu się z nim nie gada, nie zwraca uwagi A wiec dlatego te wszystkie dzieci z gimnazjum wygladaja jak zywcem wyjeci z fabryki ;) kazdy niemalze tak samo ubrany, te same poglady, idole..totalna uniformizacja... a fe... :classic_cool: