Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc11225

Ta tęsknota za byłym...

Polecane posty

Pomóżcie... dzisiaj mija rok od czasu gdy zaczęłam być z moim byłym.Byłam z nim dość krótko.. po nim był następnym ale i to już się skończyło i moje uczucie wraca do tego pierwszego ;(!! a on mnie nie chce z tego co mi się wydaje :/ śni mi się po nocach teraz ten czas w roku mi go przypomina i chodzę z nim do szkoły i jest wgl z równoległej klasy i nie umiem sobie poradzić z tą tęsknotą i wspomnieniami jak go widzę albo to co mi go przypomina :/! nalegać na spotkanie czy dać sobie spokój?? proszę o waszą pomoc :/ !!

Gość też codziennie myślę o byłym
czy jest zdrowy, szczęśliwy, jak wygląda, czy myśli o mnie...

a najgorsze jest to jak go widzę z inną "przyjaciółką" jego :(:( dzisiaj wygłupiałam się z innym i tylko widziałam jak on to obserwował i nie które jego sygnały mnie mylą i na beznadziejna bezradność! :/

Gość widzieliście się ostatnio
wcale nie, pierogi też są niedobre odgrzewane

Gość Malwinka 2789
a ja zeszłam się z chłopakiem po 3 letniej rozłące i jesteśmy szczęśliwi. Teraz jesteśmy już innymi ludźmi i bardziej do siebie pasujemy pod każdym względem. Ja też nie jestem już tak kłótliwa, ponieważ nauczyłam się tolerancji i kompromisu. Kiedyś zrywałam z nim np. gdy chciał wyjść z kolegami na piwo, teraz mamy czas tylko dla siebie i dla swoich znajomych, co szprzyja temu by za sobą zatęsknić. On kiedyś był strasznym bałaganiarzem, teraz swoje rzeczy wrzuca do pralki a nie wszędzie gdzie tylko się miejsce znajdzie:D

a mój jest taki wyciszony bardziej i poukładany że tak powiem ;D mi przed rokiem były imprezy i koleżanki a teraz to już właśnie na ostatkach z nimi byłam i już się tak nie bawiłam jak jakiś czas temu a z nim non stop się kłóciła bo on się bał że kogoś poznam i takie tam