Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagraniczna

perfumy wymarzone

Polecane posty

Gość zagraniczna

propozycje

jimmy ma te perfumy swietne, dosyc ciezkie,ale ja wlasnie takie lubie:) jeszcze: flora gucci herrera 212 sexy ghost black

Gość Kendra25
Calvin Klein-EUPHORIA,jak dla mnie cudo...ale tylko oryginalne

Gość Mowilam /--
Ja uwielbiam Angel thierry muglera Envy gucci I paco rabane black xs

Gość okaoka
dla mnie angel jest zbyt duszacy. ale kocham bezkresna miloscia Alien Thierry Muglera :)

Gość desert rose1
Chanel-Allure- od wiekow Ralf Laurent-Romance-od urodzenia ;) Tom Ford-Black Orchid- new big love

Gość perfumerki
i od 20 lat te same zapachy :) nic innego tylko coco, DKNY, CK, Dior :) wiocha!!!

Gość pracujaca mama...
Narciso Rodriguez: for her. Moje ulubione

Gość Van cleef
Oriens

Gość tylko fragonard
Firma Fragonard, zapachu nie zdradze ;P

Gość zagraniczna
zdradz przeciez jestes tu anonimowo ;) poszukuję takich swiezych zapachów nie za słodki i nie za mocny.jestem zagubiona w gaszczu roznosci doradzcie

Gość D.BillI
najsłodszy jaki miałam to Euphoria... a ze świeżych to poniuchaj sobie Hugo Bossa, Carolinę Herrerę - klasyczną, chociaż sexy i VIP też są fajne, ale już słodsze, ja uwielbiam jeszcze Isseya Miyake, sprawdź cerruti 1881 i green tea Elisabeth Arden niestety często to trwa, żeby znaleźć coś idealnego, ja jak znalazłam swój ulubiony zapach to oczywiście zniknął ze sklepów, na szczęście on-line jeszcze jest:)

Gość zagraniczna
na szczescie jest net ;) dzieki kiedys moim ulubionym były perfumki prisilli presley ostatnio babka w pracy troche przesadziła z iloscia ale za to zapach w moim guscie pytam sie czym pachnie i okazało sie,ze to CK Beauty tylko ciekawe jak na mnie bedzie pachnąc .co myslycie o tym zapachu a co dla faceta? tez chodzi o swieze typy

ze swiezych to jeszcze dior addict 2 i cool water davidoff,ale ja tego akurat zapachu nie trawie,za to siostra uwielbia

Gość D.BillI
to może ultraviolet?

Gość made in Chelsea
Smiejcie sie ale ja lubie j.lo- glow :P pachna jakby proszek do prania, co jak dla mnie jest zaleta. Inne ktore lubie: Ostatnio mialam YSL belle opium, przyciezkawy, ale idealny 'na wieczor' jak to sie fachowo mowi na lato: miss Dior cherrie Teraz chyba skusze sie na wariacje Angel (dark cocoa),pachnie jak czekolada :D Na innych dziewczynavh bardzo mi sie podoba euphoria ck, ale na mnie smierdzi

Gość grrrrrr.......
Flower by Kenzo :)

Gość chwilowa emigracja.....
moje ulubione to chanel - chance i moschino - funny

Kasza, Escada Magnetism mialam tylko raz w zyciu 8 lat temu ale nigdy nie zapomne tego zapachu. Sama slodycz, kocham go. Teraz nigdzie nie moge go dostac a szukam po sklepach od lat. :( Flower by Kenzo uwielbiam...

A jakie lubicie męskie? Dla mnie numer jeden Roma Laury Biagiotti , ale mój eks ( z którym byłam 4 lata ) ich używał wiec nie chciałabym żeby używał ich mój mąż :( a tak kocham ten zapach.

Gość desert rose1
i jeszczs Jo Malone -Pomegranate Do Mayor- wow ale blondynka, fajnie wygladsz i ten kolor pomadki jest zajebisty..ale wszystko przebija ta kulka w drzwiach,myslalam ze tylko ja mialam takie w domu ;)