Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa trzy....84

Czy facet może zakochać się w zamęznej kochance ?

Polecane posty

Gość Malinaaaaa12345
Co ja czuję do męża? a co można czuć do człowieka który totalnie cię olewa? Którego nie możesz zmienić ani prośbą ani groźbą . On żyje w swoim świecie.Jemu jest dobrze ,a ja ? nie liczę sie wcale. Moim zadaniem jest wychowac dzieci ugotować obiad i siedzieć w domu. Wiesz? jestem 7 lat męzatką ,a nie wiem co znaczy wyjsc z męzem chociażby na sylwestra. Tamten? był wspaniałym człowiekiem przeciwieństwo mężulka bardzo go kochałam.... Jednak on nie rozumie uważa ,że go wykorzystałam (nawet nie zdaje sobie sprawy jak bardzo chciałam z nim być)

Gość Malinaaaaa12345
Kochał mnie szalał na moim punkcie .Chciał spędzać ze mną każdy swój czas...zapraszał do restauracji na tańce ,robił niespodzianki. Kadego dnia o 7 rano witał mnie czułym smsem i każdego wieczoru mówił dobranoc....ale ja nie mogłam inaczej.... Bo przecież mam męża!!!

Gość Malinaaaaa12345
Czemu nie odeszłam? bo jestem głupia naiwna .Wierzę w te jego puste słowa ,że sie zmieni. Obiecał mi,że pójdziemy na Andrzejki. Mówił o tym mc temu...teraz w czwartek zapytałam to gdzie idziemy? On na to- nigdzie.Myslełem ,że o tym zapomnisz....... Rozpłakałam sie zrobiłam awanturę. Ale co tam on wie ,ze jutro mi przejdzie... Jestem żałosna

Gość sama jestem kochanką
Wpadniesz w gówno, którego zapach będzie ciągnął się za tobą do końca życia. Doceń to co masz. On nie jest tego wart. Widocznie musisz przejść przez to sama. Wolny i normalny facet nie ugania się za mężatkami. Nie myśl sobie, że jesteś dla niego wyjątkowa. Każda kochanka tak myśli, ale on myśli jak rozłożyć jej nogi Chcesz wiedzieć coś jeszcze? Pytaj, odpowiem na każde pytanie

Gość Malinaaaaa12345
Lat 27 prawie... Więc on widocznie był nienormalny skoro chodził za mną 3 lata. I nadal jest nienormalny skoro z nikim nie chce ułożyć sobie życia ;)

Gość Malinaaaaa12345
Jaz zerwałam z nim kontakt. Mąż dowiedział sie o wszystkim. Wtedy tamten myślać że teraz moja rodzina sie rozpadnie wrócił. Chciał być ze mną....ale dostał szału gdy zobaczył ,że znowu wybrałam męża...nie dziwię mu sie

no właśnie to jest najgorsze, że wydaje mi się, że jestem wyjątkowa, że mnie ceni, a jestem pewna, że każdej potrafi wciskać dokładnie taki sam kit, każda potrafi czuć się przy nim wyjątkowo, ja nie wiem jak od niego uciec, od myślenia o nim zaraz wrócę, muszę się uczesać i poprawić makijaż ;) mój mąż zaraz wróci, a on się zawsze wcieka jak nie jestem zadbana a ty jesteś kochanką żonatego czy kochanką - mężatka ? czy jedno i drugie ?

Gość Malinaaaaa12345
Jaka jest Twoja sytuacja autorko ?

Gość Malinaaaaa12345
W moim przypadku jest inaczej. On Tylko był do mnie taki kochany.. Teraz jest na pewnym portalu randkowym i co? I do kobiet jest oschły raczej obojętny...Widocznie mnie naprawdę kochał

do --- Malinaaaaa12345 no moja sytuacja jest w sumie prosta, mam męża, a pewien mężczyzna starał sie usilnie zawrócić mi w głowie i chyba mu się to udało, nie uległam mu, ale cały czas się miotam, jednak chociaż myślę, ze on chce mnie po prostu uwieść i zrobić ze mnie swoją dziwkę, nic więcej

Malinaaaaa12345 jesteś głupsza niż to przewiduje ustawa. Nic ciebie życie nie nauczyło

Co jest dziewczyny? Nie interesuje was prawda? raz dwa trzy...84 rozmyśliłaś się?

Gość ciekawska elcia
sama jestem kochanką Odpowiesz na każde pytanie? W takim razie: jesteś obecnie kochanką? jeśli tak, to dlaczego, skoro tak piszesz jak wyżej

Jestem, ale to kwestia czasu. Zostało tylko powiedzieć "żegnam". Znam temat z autopsji. Skupmy się na meritum sprawy. Nie zamierzam dzielić sie z wami swoimi prywatnymi doświadczeniami, tylko spostrzeżeniami na zadane pytanie

Gość maz i polskiej realnosci
facet kochajacy duzo mysli malo czynow ot tak wygladaja realia swiata dzisiejszego, kochanka i milosc jest czyms wielkim zadajac sobie pytanie czy kochasz go i czy oddala bys wszystko dla tego faktu by byc z nim , moje doswiadczenie mowi mi ze zadna mezatka nie odda w pelni tego a facet zakochany odda wiec czym jest milosc dla nich sexem jezeli niema sexu to co jest duzo klamstw z jej strony bo pojawil sie ktos inny nowy kochanek i na co taka milosc jednostronna kobiety graja tak samo jak faceci i zasada do tego taka ze jak ty nie wydymiesz to ciebie wydymia , teraz realnie wyglada to tak kochasz kogos ponad swoje zycie jesli tak to zadaj sobie pytanie czy ta 2 osoba kkocha ciebie ponad swoje zycie jezeli tak to warto rozpieprzyc wszystko jezeli nie to nie warto