Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutaaaaaaaaaaa

Czy zauważyłyście, że niskie baby na każdym kroku podkreślają, jakie są malutkie

Polecane posty

Gość nutaaaaaaaaaaa

Takie do 155 cm... Na każdym kroku mówią, jakie to są malutkie. "A, ty to wysoka jesteś" mówią do mnie choć mam 166 cm :O "powieś mi kurtkę, podaj to tamto, bo wysoka jesteś" Ja nie podkreślam na każdym kroku "a bo mam długie nogi", czy "a, ja to jestem zgrabna". Dodam jeszcze, że to raczej nie powód to chwały.

Gość fghfbcvc
pokaz tzytzki

Gość chwalisz sie
A tak w ogóle to o co ci chodzi :o 🖐️

Gość werrrrrrrqeaqq
Przecież Ty nie jesteś wysoka to tak nie możesz powiedzieć :P

a nie przyszlo ci na mysl jebana kurwo ze ciagle takie szmaty jak wy mowicie do nich ze sa niskie ze nie sa kobietami ze maja male stopy itp itd wiec one tez w jakis sposob sie probuja dowartosciowac? czy to ich wina ze sa niskie ty przerosnieta kurwo?

Gość krups
ale jaki masz problem, za wieszak robisz ?

Gość nutaaaaaaaaaaa
prinzesskato akurat w każdym temacie się chwalisz, że masz 151 cm czy jakoś tak :classic_cool: a twój chłop 190cm, ile razy to widziałam :classic_cool: widzę, że niskim brak też kultury. ja tam nikomu nie mowie ze ma małą stopę i nie dokuczam, tylko dziwi mnie to, że niskie baby tak gadają o tym wzroście. A wysokie nie.

Gość nutaaaaaaaaaaa
wawcia powraca6969 a tak sobie możesz mówić do matki, ktora cie tak nauczyła przeklinać :classic_cool: czy to kompleksy

Gość werrrrrrrqeaqq
nutaaaaaaaaaaa Ale Ty nie jesteś wysoka to czemu masz podkreślać to że jesteś wysoka? Jesteś wyższa niż te 155, ale nie jesteś wysoka, nawet do średniej Ci daleko, jak dla mnie to nie widzę prawie różnicy między 155 a 166. Jedno małe a drugie mniejsze.

Gość nutaaaaaaaaaaa
wawcia powraca6969 oj współczuję :) wysławiasz się jak zapijaczony facet, ale jak patologia w domu to co się dziwić :classic_cool: i później niskie agresywne baby płaczą, że je facet zostawił dla jakiejś sympatycznej laski:)

Gość nutaaaaaaaaaaa
Alanyaaa - chyba tak :)

wawcia powraca6969, tu nie ma z czym walczyć, ale za to można się pośmiać. Dziękujemy ci, ze dostarczasz nam rozrywki.

Gość nie reagujcie na wawcię
to parodia człowieka, szkoda czasu

Gość nutaaaaaaaaaaa
werrrrrrrqeaqq - ale ja się nie uważam za wysoką właśnie, tylko często spotykam się, że niskie dziewczyny mi tak mówią, po to by podkreślić, że są niskie ... a wysokie no 175 to nie mówią och ja jestem wysoka jak modelka . 1 55 mówią "takie słodkie maleństwo ze mnie" np.

Oj nie prawda, mam 156 cm i nikim się nie wyręczam..;P Raz poszłam dziecku po mleko, to pieprzone patafiany w sklepie tak wysoko dali , że nie byłam w stanie nawet dosięgnąć, więc faktycznie poprosiłam kogoś o pomoc.

Gość nutaaaaaaaaaaa
MalutkaBrunetka_- Ty aż tak niska nie jesteś, ale nu podkreślasz swój wzrost :P:P:P:P

Czasem się takie zdarzają co to mówią w kółko, że "małe jest piękne" ale to chyba nie reguła.

Zdarzają się takie co to w kółko mówią, że "małe jest piękne", ale to chyba nie reguła. Sama jestem dość niska, ale nigdy tego nie postrzegałam jako mój problem.

heheh jesli sie kotek wypowiadam na temat wzrostu to na topikach w tej tematyce. Na codzien ....mam zdecydowanie wiecej problemow niz zajmowanie sie swoim wzrostem.

''jak dla mnie to nie widzę prawie różnicy między 155 a 166. Jedno małe a drugie mniejsze.'' ....jedna prawie o głowe wyższa od drugiej :O faktycznie żadna różnica :O