Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InsideMusic

Komu podoba się cytat Adele?

Polecane posty

Gość werrrrrrrqeaqq
Nie rozumiem po nie po polsku :P Może mi to przetłumacz ;)

Gość InsideMusic
Lubię patrzeć na cycki i tyłek Katy Perry. Kocham je. Ale nie taka jest moja muzyka. Nie robię muzyki dla oczu, robię ją dla uszu. Adele.

Gość fhgjdhgd
nie rozumiem fenomenu tej piosenkarki, wstrzelila sie w dobry czas bo teraz ludzie lubia sluchac "czarnych" glosow, jak amy winehouse czy duffy , i tyle. poza tym skad akurat teraz ten szal na adele, przeciez ona debiutowala 3 lata temu calkiem dobra piosenka, a radia na okraglo piluja ten rolling in the deep, niedobrze sie robi juz od tego

Gość adele rzęzi jak nienaoliwione
drzwi w futrynie radzieckiej latryny :) 🖐️

Dobrze śpiewa, podoba mi się, ale już mam jej serdecznie dosyć, niedługo z lodówki wyskoczy. W serialach jest, w filmach, w każdym programie z talentami wszyscy śpiewają Adele, nie wspomnę już o radiostacjach wszelakich. A odnośnie cytatu, osobiście uważam, że gdyby jej się chciało zabrać za siebie to też by się tyłkiem chwaliła.

Gość adele rzęzi jak nienaoliwione
Adele Laurie Blue Adkins (ur. 5 maja 1988 w Londynie) angielska wokalistka oraz autorka tekstów. i wszystko jasne czemu taki paszczur :classic_cool:

Gość w jakim serialu
wysątpiła?!

Jej muzyka jest w serialach i w filmach. A Rolling in the deep to już wszyscy na maksa zarżnęli. Do tego nie jestem w stanie przesłuchać całej płyty od początku do końca, bo w połowie mam już ochotę sobie żyły wypruwać.

Gość InsideMusic
Żartujecie sobie. To nie wina Adele, że pakują ją do każdego miejsca.

Gość daydreamer xD
Delli jest super extra zabawna a jej teksty zmieniaja ludzi na lepsze.To prawdziwa artystka. "Urodzilismy sie i wychowalismy w letniej mgle"-piekne,prawda? A jej glos zostal okrzykniety glosem stulecia.TO NIE JEJ WINA ZE JA WSZEDZIE WCISKAJA! Ona sama nigdy nie chciala byc celebrytka i zartuje ze w jedynej reklamie w jakiej moglaby wystapic bylaby ta o wysoko kalorycznej koli.Powinnismy byc jej wdzieczni za piosenki pelne uczuc i emocji.

Gość socute
"adele rzęzi jak nienaoliwione Adele Laurie Blue Adkins (ur. 5 maja 1988 w Londynie) angielska wokalistka oraz autorka tekstów. i wszystko jasne czemu taki paszczur " Piękny/a zajebisty wgl pozazdrościć a pewnie nerd no idz słuchać taniego rapu z murzyńskich wiosenk który pierdoli o niczym albo gwiazdeczek o ubijaniu kotleta albo które wyja jak by się w kiblu z murzynem zatrzasnęły który je przebija 30 cm pałą w odbyt. Więc jak sie nie znasz albo ci sie nie podoba to zamknij ryj i mnie wkurwiaj ludzi którym ta muzyka sie podoba bo nie zawsze trzeba mówić to co sie mysli tylko łaskawie zachowaj te komentarze dla siebie bo kiedyś ktoś za coś co powiesz i mu sie nie spodoba możesz dostać wpierdol . :) a data urodzenia i nazwisko nie świadczą o wyglądzie .

Gość i don't hate adele
ahha.... Adele jest boska... co z tego że nie ma figury modelki? Nie ważne jak wygląda, ważne co ma w sercu! To że jej nie lubicie, to przynajmniej nie musicie jej hejtować! Może gdybyście mieli POTĘŻNY GŁOS, to pogadamy. Kobieta jest inna i ja osobiście ją podziwiam! Muzyka jest uczcuciowa, widać, że robi to całym sercem! JEst wspaniała i może dopiero ją hektujcie, kiedytrochę o niej poczytacie! Weźcie się ogarnijcie... PRzemyślcie to ;)