Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fucksja 876

co sądzicie o tej dziewczynie

Polecane posty

Gość rwqqqqqq
Nawet fajna z twarzy tylko że chyba za dużo pudru używa, ale styl mi się jej nie podoba.

a ja uważam odwrotnie, styl zayebisty a twarz nie za bardzo... gdyby zmyła tapete było by o wiele lepiej bo nawet nie pasuje jej ten makijaż do luźnych ubrań

Gość krups
jaki styl ? ciągle w tych samych kalesonach a gdy już w kieckę wskoczyła to jakby się wstydziła pokazać nogi , co druga tak wygląda w Warszawie, Krakowie , Katowicach ..... na wsiach też , czyli totalny brak stylu i gustu

Gość krups
NIE, jeżeli co druga ubiera się tak samo to się klonują i tu nie ma żadnego stylu, to jest KICZ !

Gość rwqqqqqq
krups NIE, jeżeli co druga ubiera się tak samo to się klonują i tu nie ma żadnego stylu, to jest KICZ ! To chyba nie znasz definicji kiczu :P

Gość fsdfs
fajna z buzi :) bardzo ladna i fajny ma styyl:)

Gość do kurakureczka
ja piertole ta marchewkowa jak stare babsko :( jak styl rockabilly i pin up to tylko dziewczyna o nicku nina holy - poszukajcie w googlach.

Gość krups
śmiało, opowiedz co to jest kicz ?

Gość krups
zapewniam, jeżeli przyjdziesz na umówioną randkę ze mną tak ubrana jak klon na fotografiach to nawet nie podejdę i czekaj nawet do północy

Gość rwqqqqqq
krups Ja wiem co to jest kicz, ale z tego co wiedzę to ty pojęcia nie masz, więc jak masz z tym problem to sobie poszukaj w sieci coś na ten temat.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Wiekszosc dziewczyn ubiera sie tak jak dziewczyna z linku ,ktory podala autorka topicu...ja sama tak sie ubieram bo niby jak miala bym sie ubrac jak wszystko jest takie samo w sklepach na tzw."jedno kopyto":/

Gość Zdzisiu Kręcina.
nic mi nie zrobicie mam na was wszystkich haki niech no ktos spróbuje i odwazy sie mnie odwołac tgo zobaczycie odpierdolta się ode mnie

Gość kurakureczka
Siedzę_na_kafe z tego co wiem, to ona większość sukienek szyje sobie sama :)Bardzo podoba mi się jej styl ubierania. Według mnie wygląda bardzo seksownie ale jednocześnie z klasą

Gość marcysia z kraju
twarz rewelka ale te nogi to jakby od żydów z Dachau wzięła :O i pewnie ma zero bioder i biustu mam wrażenie że wszystko co zje to wyrzyguje tak niestety wygląda

CHUUUUUUUUUUUUUDA. A buzia, jak u Natalii Lesz, więc nie za bardzo..

Gość marcysia z kraju
albo to jakiś 15 latek sfotoszopowany :D bo kobiety takich prostych nóg nie mają:P

Gość zgrabna dupcia
przejrzałam kilka jej fot... rozbrajające a już szczególnie balerinki, getry i rąsia w hak do torebki... no tragedia co za wsteczna dziewucha

Gość marcysia z kraju
no i ma dwie pary butów:D:D:D:D

Śliczna jest. I nie wiem, gdzie wy widzicie tapetę, dziewczyna wygląda świetnie, nie jak te pomarańczowe straszydła wysmarowane podkładami, tylko naturalnie i świeżo. Śliczna Finka.