Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cud miod

chcę mieć dzidziusia

Polecane posty

Witam wszystkie kobiety. No i właśnie nadeszła ta chwila w moim życiu że pragnę mieć dzidziusia. Jedną córeczkę mam, w sierpniu skończyła 5 lat i najwyższy czas postarać o rodzenstwo dla niej. Myśli o ciąży nie opuszczają mnie nawet na chwilę, już widzę siebie z brzuszkiem, później z małym bąbelkiem na rękach. hmmm.... marzę o tym. Zapraszam do dyskusji kobietki które również starają się o dzidziusia. Pozdrawiam

Gość autorki chyba
duzo tematów nie podniecaj sie tak i dołacz do któregos pełno na forum takich tematów a nie zasmiecasz forum:O:O kogo to obchodzi ze ty sie bedziesz starac:/ taka pewna jestes ze nie bedziesz miala problemów z zajsciem;/

Gość Kurkaa domowa
uhm no to bierz meża i pod pierzyne.powodzenia.

Gość Kurkaa domowa
zresztą o czym miałaby być taka dyskusja? heheehe

o dupie marynie, nie podoba się to się nie wypowiadaj. Boże kobieto nie będę się wtryniać do wątku gdzie jest przeszło 1000 stron. Jak masz ochotę to tam idź się pożalić. Ja chciałam znależć tu kobietki które tez w tym momencie starają się o dziecko i pogadać o tym, po to jest forum.

Gość a o czym tu gadac
hahha o staraniach :O:O buahhahahaha

Gość Killerus
To huzia do banku spermy i się zapłodnij. Aha i mężowi daj spokój niech se poszuka takiej która te decyzję podejmie razem z nim a nie że sama CHCESZ MIEĆ.

no wkoncu ktos normalny, juz myslalam ze nie mozna załozyc swojego watku bo od razu z gębą wyskakują.

wiele jest tu poto by ublizac a nie wspierac:) teraz bedzie nasz 3 cykl ale mam drobne problemy z prolaktyna wiec bromergon od wczoraj biore ;/ nie mamy jeszcze dzieci wiec dla mnie to wszystko to nowosc :)

ja też się chętnie dołączę :) my staramy się już długo... rok ( z przerwą w międzyczasie na 2 cykle) i już zaczyna mnie to trochę dobijać

z pierwszą ciążą to było tak że chciałam zrobić sobie przerwę z tabletkami anty, rozlegulował mi się cykl, wszystko się pochrzaniło i zaszłam w ciążę, nie planowałam tego, miałam 22 lata. wyszłam za mąż w zasadzie z przymusu, rozwiodłam się po 2 latach, od 3 lat mam nowego partnera, od razu razem zamieszkaliśmy u niego z moją córcią, i przyszedł tez czas kiedyś zapragnęlismy mieć babe:) P. byłby w siódmym niebie, a o sobie nie wspomnę:) nie staramy się długo, to pierwszy cykl:) ale teraz czekanie do dnia spodziewanej @ i rozmyslania co chwilkę o dzidziusiu:)

najgorsze jest to czekanie :) wypatruje sie wowczas wszelkiego rodzaju znkakow od ciala ktore w moim przypadku byly niestety jakimis urojeniami :) nagle zauwazamy rzeczy ktore wczesniej byly ale nie przyciagaly naszej uwagi i przez to wydawalo mi sie kilkakrotnie ze niby mam 'pierwsze objawy' ktorych tak naprawde nie bylo ;/

no dokladnie pearl.... mam urojenia, ale podchodze do tego z dystansem, caly czas wmawiam sobie - nie jestes w ciąży ale napewno przyjedize taki moment ze wkońcu zajdziesz. i takie myslenie mnie prostuje i stawia do poziomu.

ja tez tak sobie mowilam a:( tyle ze jednak jak przyszla @ to naprawde mi sie przykro zrobilo.. wiem ze to nie takie latwe jak wielu sie wydaje ale jednak w srodku to tak przykro.. zwlaszcza ze przypadkiem teraz dowiedzialam sie o tej prolaktynie to juz w ogole mnie zdolowalo :(

to hormon produkowany m.in. w przysadce mózgowej. Jego nadmiar prowadzi m.in. do braku owulacji, problemów z zajściem w ciąże i jej utrzymaniem:( ja naszczescie nie mam az tak duzego nadmiaru prl jak niektore kobiety ale i tak nie jest dobrze :( warto zbadac to wczesniej jak komus nie wychodzi zajscie w ciaze niz po np. roku dowiedziec sie ze to w tym problem iczekac znow badz ile

od jak dawna bierzesz kwas foliowy? i czy w ogole bierzesz? a moze jakies inne suplementy

kas foliowy biore dopiero od dwoch tygodni. nie brałam wczesniej bo nie mialam pojecia ze tak szybko zapadnie decyzja o dziecku.

ja od grudnia juz 5 miesiac bede brala .. gin przypisala mi jeszcze aspargin na uzupelnienie magnezu i potasu