Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

___ mOOtylek____

Dlaczego "Skacze" mi monitor??

Polecane posty

No to niestety wg mnie powoli zbliża się jego czas. Synchronizacja zaczyna padać. Kiedyś uratowałem na jakiś czas jeszcze monitor bo go otworzyłem i dokładnie wyczyściłem z kurzu. Na jakiś czas pomogło... Potem kosz. Ale jeśli tego nie robiłes to niech zrobi to ktoś kto się zna. W środku bardzo wysokie napiecie i może zabić!!!! Nawet po wyłaczeniu z kontaktu!!!!!!

Gość ech.......
po 1 pierdolisz po2 pierdolisz i 3 jw po1 masz tam kundensator który nie jest w stanie cie zabić nie będąc pod napięciem. Owszem walnie cie do 15kv ale z tak małą mocą że odczucie jest podobne jak przy zelektryzowanym swetrze i grzejniku. po 2 gie ona coś mówi o ruszającej się myszy raczej problem softwerowy. Zwłaszcza że problem dzieje się przy stronach www a nie przy normalnym urzytkowaniu po 3 cie synchronizację się ustawia pacanie a nie odkurza :) wystarczy drobny ruch śrubo krecikiem. i ekrany testowe. Nie trzeba nawet generatora.

Gość ech.......
Zapomniałem dodać tak na poważnie... Jak sprawdzić co to nie widząc tego.. 1 Uruchomić stronę ww bo ponoć tam mysz skaczę. Podczas skakania odłączyć mysz. Jeśli pomogło - wyczyść mysz. 2 jeśli nie pomogło a problem jest tylko na www. Uruchomić inną przeglądarkę. Pomogło > antywir. To na początek.

Skacze bo jest dużo jasnego co pobudza synchro. Kondensator wysokiego zabija. I nie ucz ojca dzieci robić.

To nie sprawa odłączenia myszki tylko brak przesuwającego się znaku po ekranie... Ale OK. Odpuszczam...