Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana95

fatalna wpadka!! pomocy!!

Polecane posty

Gość zapłakana95

Dziewczyny ratujcie!!! nie wiem co robić!! błagam o jakakolwiek porade... :(:( wszystko miało być jak zwykle, ale zapomnieliśmy o całym świecie !!! zrobiliśmy to bez żadnego zabezpieczenia!! Czy mogę być w ciąży??? Tak strasznie się tego bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!! ;(;(;(

Gość hihihehe
to zalezy czy skonczyl w srodku i czy mialas dni plodne??

Gość natalka;;;;;;
no i po co bylo się seksic???

Gość zapłakana95
no właśnie miałam niepłodne, tak się złożyło!!! ale przecież to nei daje 100proc. gwarancji co nie? ;(

Taa ciekawe jak ludzie na kafe mają Ci pomóc? Odtańczyć jakiś durny taniec czy może paść na kolana i wznieść modły do nieba żebyś Ty czasem w ciążę nie zaszła???

Gość zapłakana95
no chyba se umiem to obliczyć ;/

Gość lamiastalama
nie daje o tyle, o ile można się mylić w ich obliczaniu, czasami nie da się obliczyć dokładnie, chyba że masz idealnie równe cykle - masz?

"czasami nie da się obliczyć dokładnie, chyba że masz idealnie równe cykle - masz? " Jeśli ma się idealnie równie cykly to da się przewidzieć czy akurat dany cykl nie zostanie w jakiś sposób zaburzony? :o 🖐️

Gość noitobybylo
zaplakana idz do diabła, za sex sie bierzesz a niedouczona jestes jak najgorszy tłuk, poczytaj troche to nie boli, a nie nogi rozkładasz

Gość zapłakana95
noo obliczałam to... wiadomo tak na mniej wiecej!! Ale to fakt, nie mam regularnych zawsze... ostatnio mniej więcej były... czy to mozliwe, ze sie pomyliłam ? ratuuuuujcie! ;(

Gość powiem Ci wprost
masz 16 lat? nieźle :classic_cool:

Gość lamiastalama
perwersja, fakt, masz racje. Zapłakana - w te pędy właź na wpadka.pl, tam masz cały plan przeprowadzenia "Akcji ratunkowej", na początek oblicz ile czasu Ci zostało do możliwości wzięcia tabletki awaryjnej

Gość zapłakana95
jaka akcja ratunkowa!? Można mnie jeszcze uratować z tego bagna.!!!??... ;(;(;/;/;/;/ nie dodajecie mi otuchy tymi tekstami ;/

Gość hihihehe
to skonczyl w srodku czy nie? bo jesli nie to nie masz co sie tak bardzo stresowac chodz ryzyko jest.. no jesli to bylo wczoraj lub przed wczoraj to mozesz wziac tzw tabletke PO

Gość lamiastalama
Rety dziewczyno, dlaczego w ogóle zabrałaś się za seks, jeżeli nic o nim nie wiesz!?!?!?! Nie dziw się, że otrzymujesz takie komentarze, bo Twoja niewiedza jest zatrważająca, dziwić się później, że rodzi się tyle niechcianych dzieci... A teraz na spokojnie : jest coś takiego jak tabletka 72h po stosunku, w pełni legalna w naszym kraju, która pomaga nie dopuścić do zapłodnienia, pod warunkiem, że nie upłynęły 72h . JEst ona na recepte, o recepte ciężko, ale na wpadka.pl jest lista lekarzy, którzy na pewno Ci ją przepiszą. A, raczej przygotuj gotówke, prawdopodobnie będziesz musiała zapłacić za wizyte no i tabletka kosztuje ok 70 zł. wpadka.pl - właź, wszystko tam masz jak na dłoni

Gość zapłakana95
no skonczyl, skonczył!.... jakby nie skonczył to bym sie tutaj nie rozwijała bez sensu!!!!

Gość jkkaksisd
ja jak miałam 16 lat to nie wiedziałam jeszcze co to jest prezerwatywa to co się dziwic autorce. ach dzieci....

Gość zapłakana95
ale jak ja teraz znajde lekarza! mam 16 lat(jak ktoś to już ładnie zdazył uchwycic.... ;/) Nie mogę przecież iść z mamą!!

Gość doswiadczona_osiemnastka
nie martw się na zapas. na następny raz zawsze wypułkaj pod prysznicem!

Gość u Lisa wlasnie
jest mowa o seksie nastolatkow...

Gość zapłakana95
sama se wypłucz ;/

Gość doswiadczona_osiemnastka
Teraz taka oburzona jesteś, a przed zrobieniem tego to Ci chyba mózg wypłukało. Trzeba posiadać chociaż trochę rozumu, a nie tylko myśleć o jednym... ogarnij się dziewczyno

Gość lamiastalama
Nie martw się i nie słuchaj zadnych rad typu płukanie pod prysznicem :/ Nie musisz iść z mamą, lekarze z tamtej strony nie powinni robić żadnych problemów. http://wpadka.pl/znajdz-lekarza łap, bo widze że jesteś strassznie roztrzepana. wpisz tylko swoje miasto i rano załatw sprawe i będzie po krzyku

Gość zapłakana95
czyli jeżeli to stało się wczoraj wieczorem nadal mogę uratować sytuację?

Gość u Lisa wlasnie
doba ma 24 godziny, a Ty na zazycie pigulki masz 72...

Gość powiem Ci wprost
czy od wczoraj minęły 72h? tylko nogi umiesz rozkładać gorąca 16latko? :classic_cool:

Gość zapłakana95
a Ty umiesz tylko siedzieć na forum i wqrwiać innych ludzi?