Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcia070393

Ciąża czy moje urojenie??

Polecane posty

Gość marcia070393

Chcę mieć dziecko z chłopakiem, jakis rok temu poronilam.... od 3 miesięcy staramy sie o dziecko ostatnia miesiączkę miałam 18.10.... sutki i piersi mnie bolą od 15 listopada w tym czasie dziwne apetyty bóle brzucha plamki na skórze i wogole, 27 dostalam "okres" czyli 10 dni mi sie spóżnil, ale nie taki jak zawsze i nadal mnie bolą piersi i sutki... jestem w ciąży czy sobie to wmówiłam?? dzięki za odpowiedzi

Gość strzałka :)
zrób test lub idź do lekarza to będziesz wiedzieć. objawy niby ciążowe masz, a na początku mogą występować plamienia przypominające okres. ja bym zrobiła test - 10zł a już pewniej bym się czuła :)

Ja też myślę, że to może być ciąża leć z samego rana po test nie ma na co czekać,życzę powodzenia:) Daj znać jaki wynik testu:D

Gość betka :)
hej :) no objawy ciążowe :) test zrób ,jeżeli bedziesz miec watpliwości to poprostu idz do giny :) Ja jestem obecie w 15 tyg ciąży .Leczyłam się 5 lat na pco .Dzidza udała sie za pierwszym razem ,staraliśmy się zaledwie miesiąc .To chyba jakiś cud :)ja zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki ale wyszedł negatywny>okres sie spózniał jakieś ponad 7 dni .Wykonałam drugi ,wyszedł pozytywny.W ciągu tygodnia miałam takie objawy jak:ból brzucha jak na okres ,ale ból się nasilał z dnia na dzień,Ból piersi tzn takie nabrzmiałe były ,sutki bolesne,normalnie ciągle mokro w majtkach ,leciały tony śluzu.Ogólnie gdyby nie ten śluz to nawet testu bym nie robiła bo myślałabym ze to okres idzie wielkimi krokami.No ale sluzu przed miesiączką nigdy aż tak obfitego nie miałam więc odrazu wiedziałam że pewnie bedzię dzidzi:) Pamietajcie też dzewczyny że jeżeli bedziecie mić bóle brzucha od początku to nie jest to normalne,ja dobrze ze poszłam na drugi dzięn do lekarza ponieważ odrazu dostałam tabletki na podrzymanie ciązy:) Naszczęście juz przeszłam te najgorsze 3 miesiące:)

Gość betka :)
Tzn chodzi mi o silne bóle brzucha.Jednak dla pewności zawsze można pytać lekarza czy to normalne .Ogólnie mi się bóle zaczeły odrazu pani doktor wyliczyła około 14 dzien ciąży ,test wykrył a usg nie ,dopiero za tydzien było widać.Odrazu dostałam tabletki i jest okej .