Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bssbbsbhahahu

CZY TO JEST WLASCIWE????

Polecane posty

Gość bssbbsbhahahu

pisalam z pewnym facetem poznanym na internecie. on jest z daleka (ok 300km ode mnie) i zaproponowal spotkanie w pol drogi zamiast przyjechac do mojej miejscowosci ;/ Moim zdaniem skoro to on proponuje sie spotkac, to powinien przyjechac, a nie mnie fatygowac. na paliwo pieniedzy mu na pewno nie brak. nie wiem co o tym myslec. a co wy uwazacie?

Gość to ja odpowiem
wyobraź sobie,że 600 km jednego dnia tam i z powrotem to męczące.A Tobie co się stanie jak pojedziesz tą połowę drogi ?

Gość bssbbsbhahahu
nie 600km tylko 300. tylko trzeba sobie wziac pod uwage ze to on wyszedl z propozycja spotkania a ponadto jest ode mnie sporo starszy i bogatszy, wiec chyba powinien sie nie szczypac tylko przyjechac :/ mam kiepskie auto, a tyle km mam sie tluc? Chyba ze mam jakies dziwne poglady...

Gość bssbbsbhahahu
ale czy to nie swiadczy czasem o tym ze on traktuje mnie z przymruzeniem oka, a nie z szacunkiem? mnie sie to wydaje dziwne zeby proponowac kobiecie spotkanie po czym informowac ze ma dojechac ;/ ale piszcie szczerze co o tym myslicie. konkretnie o tym zachowaniu a nie o tym czy to daleko i czy dalabym rade tam fizycznie dojechac ;)