Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a odpowiem

jest mi ciezko, chlopak nie zwraca na mnie uwagi :(

Polecane posty

Gość a odpowiem

znamy sie juz jakis czas, mielismy kolezenskie relacje, ale wydawalo mi sie ze mu sie podobam, w zeszla sobote byla impreza, upilismy sie i doszlo do jakis macanek, dzisiaj jak go spotkalam to wydawal sie jakis taki sploszony... o co mu chodzi...?

O to, że jest spłoszony i głupio mu, ze Cię zmacał bez żadnych deklaracji.. Niektórzy faceci miewają wyrzuty sumienia. Nie jest pewien, jak to jest między wami i teraz się głupio czuje.

Gość a odpowiem
Pomarańczowy Skurwysyn 1.nie wiem:P 2. nie to ze jestem jakims narcyzem, ale to na pewno nie to ;) nie jest niesmialy.. z tego co widze Lomu; najmadrzejsza odp..., btw lubie czytac co piszesz:P

a odpowiem wielu ludzi nieśmiałych na pierwszy rzut oka nie wygląda na takich dobrze się maskują a alkohol pobudza. pogadaj z nim szczerze może jest inaczej niż myślisz.

"Lomu; najmadrzejsza odp..., " Wielkiego wyboru nie było;)

Gość a odpowiem
i o co mam sie go zapytc? sama nie wiem jak terez z nim gadac, po tym jego dzisiejszm zachowaniu...

Gość a odpowiem
ok.. musze sprobowac...

Któreś z Was się przełamać musi. Prawdopodobnie On ma takie same dylematy, co Ty:) Też nie wie, jak się zachować wobec Ciebie. Nic Ci nie poradzę. Albo Ty, albo On.... Pierwszy krok ktoś wykonać musi.

Gość a odpowiem
dzisiaj pojde z nim pogadac, zobaczymy co bedzie... mam tylko nadzieje ze nie bedzie jego wsplokatora bo inaczej nic z tego nie wyjdzie :P