Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleasure pleasure

co sprawia wam najwieksza przyjemnosc w lozku? do panown

Polecane posty

Gość pleasure pleasure

Chodzi mi glownie o gre wstepna, dokladnie jak i gdzie lubicie. Byc dotykani, calowani, szczerze i szczegolowo :)

Gość 123456786543234
odbyt tylko i wyłącznie !!

Gość goga col
ja raz przejęłam to facetem stwierdził że jestem łatwa. Choć to był mój pierwszy seks od roku :o poszłam z nim do łozko na pierwszej randce choc znalismy na studiach przez 4 lata. Faceci to frajerzy, chca pewnych siebie kobiet a jak przyjdzie co do czego to po seksie znikają bo chodziło im tylko o seks.

to samo mogę powiedzieć o dziewczynach po jednym seksie zniknęła a mi mówiła jakie jestem idealnym facetem i co mam sobie myśleć. Dziewczyno nie żyj stereotypami myśl trzeźwo jeden przypadek nie świadczy o niczym!!! A myślę że tylko nekrofile lubią dziewczyny leżące jak kłoda

Gość pleasure pleasure
Ja tam sie nie boje na kogo wyjde chce po prostu wiedziec jak dotykac i w ogole zeby sprawic najwieksza przyjemnosc bo ma takiego partnera ze tylko mnie musnie to odlatuje. Ja nie mam zbyt wielkiego doswiadczenoa dlatego prosze o rady zeby jemu bylo tez chociaz w polowie tak milo jak mi. Ogolnie jak on mnie dotyka to jakby sie gdzies nauczyl tego, nie chce bezsensownie i na odczepnego go troche pomasowac, chce naprawde sprawic mu przyjemnosc jaka on daje mi dlatego prosze was o pomoc :)

Ja mam tak, że bardzo podniecające jest dla mnie przytulanie nagiego ciała partnerki do mojego. Nawet są jakieś badania seksuologiczne, które mówią, że czułe przytulanie dużą powierzchnią nagich ciał jest odczuwane prawie jak 75% orgazmu. W tym coś jest, bo odczuwanie nagiego ciała kobiety jest dla mnie bardzo podniecające. Lubię przytulić, spleść nasze uda, poczuć gdzieniegdzie narastającą wilgotność podniecenia i sam zareagować twardością. A potem deliatnie pieścić się nawzajem...

Gość Kuku12
To też tak w sumie zależy na jakiego partnera/partnerkę się wpadnie nie na każdego działaja takie metody jak np. Przytualnie nagiego ciała owszem nie które osoby to jara. Ale widzisz masz podpowiedzi jeżeli nie wiesz zawsze możesz zacząć od masowania i zbawienia się ręcznie możliwe że to może również zadziałać nie uczył się nigdzie ale pewnie ma doświadczenie w tej sprawie po innych partnerach ;) powodzenia uwierz w siebie

Gość gość
Ja ostatnio odkryłem, że uwielbiam pieszczoty ucha. Ssanie, całowanie. Czuję prawie orgazm. Poza tym łaskotki na brzuchu i delikatne pocałunki w okolicach penisa - uda, podbrzusze. Bardzo mnie podnieca.

Gość gość
Połyk

Gość gość
po pierwsze pieszczoty ustami i jezyczkiem uszek. po drugie pocalunek z jezyczkiem (profesjonalny) i po trzecie pieszczoty penisa ustami i jezykiem. po wszystkim wskazany jest masaz stop.