Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slub juz w krotce

Slub w lutym

Polecane posty

Gość slub juz w krotce

Czy sa ty jakies dziewczyny ktore biora slub w lutym?Mamy ustalona date na poczatek lutego i moje pytanie:Jak dobrac bolerko/etolke do sukni.Boje sie ze w samym bolerku bedzie mi zimno w kosciele.Jak wy to widzicie?Nie chcialabym stac przy oltarzu w plaszczu :(

Gość Cheryll
To zależy jaki to kościół... czy zimą jest ogrzewany, bo zdarza się że niektóre kościoły zimą w ogóle nie są dogrzewane... no i zalezy jaka będzie pogoda, ale tego teraz nie jestes w stanie przewidzieć... Wybierz jakies bolerko na długi rękaw trochę bardziej zabudowane... ogólnie i tak emocję będą Cię rozgrzewały :)

Gość bride
Droga Panno Mloda W kosciele napewno nie zamarzniesz gdzyz z emocji bedzie ci goraco, a wybierz to co bardziej pasuje do Twojej sukienki fryzury i czy masz welon? Jak welon to nie szal, bo jest wtedy duzo lini przecinajacych sie w okolicy deklltu i nie wyglada to klasycznie.Bolerko na to pore roku mile widziane, ale nic wielkiego. Na pewno na swoich zdjeciach slubnych Nie chcesz wygladac jak cebula z warstwami ubran na sobie. Na zewnatrz zorganizuj jakies szykowne futerko - nie za dlugie bo zakryje ci caly front sukni i stracisz cala linie taili.Jak bedzie bardzo zimno ubierz cieple leginsy - takie do kolan.nic nie bedzie widac pod sukenka. Trudno to pogodzic, ale jak trafisz w dziesiatke to twoje zdjecia slubne beda perfect. wiecej porad na www.thebridalgalleryuk.com Piszcie, pytajcie z przyjemnoscia sluze porada. Ubieram setki PANIEN MLODYCH do slubu kazdego roku i widzialam wiele Panien Mlodych ktorym nie mial kto poradzic. Powodzenia w przygotowaniach Agata z The Bridal Gallery - London

Gość ja teżż
biorę ślub w styczniu i nie mam pojęcia w co się ubrać, może mi też coś doradzicie, to będzie bardzo skromna uroczystość i raczej nie chcę zakładać dlugiej klasycznej sukni ślubnej. Nie wiem jak się ubrać a moją zmorą jest zwłaszcza wybór butów i czegoś ciepłego na wierzch,dodam że nie znoszę futerek

Gość berry125
Ja osobiście też chciałabym mieć ślub zimą. Wydaje mi się, że jest wtedy taki magiczny klimat...eh... i śnieg :) Tu są fajne zdjęcia http://blog1.saladlaciebie.pl/?p=1851 jeszcze widziałam jakieś na fb, ale teraz nie moge znaleźc

Gość berry125
Jeszcze dodam, że moja przyjaciółka ślubowała zimą i nie miała takie białe futerko. Wypożyczyła je w salonie w którym kupowała suknie. Było ciepłe, a teraz takie sztuczne futerka są modne. No i wyglądała bardzo ladnie.