Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomocoo

jak można czuc cos to takiego bydlaka??

Polecane posty

Gość niewiadomocoo

wydaje mi się ze jestem szczesliwa, mam fajnego faceta ale co z tego jak mysle o moim porąbanym byłym?dlaczego tak jest :(

musiał ci za skórę wleźć i dlatego czujesz gniew

Gość niewiadomocoo
masz racje ale brakuje mi go a nie moge miec z nim kontaktu bo uczucie znowu wróci..

Gość niewiadomocoo
to się już ciagnie kilka dobrych lat, kiedy z nim byłam to ciagle rozstania i powroty, miałam pozniej innego ale znowu do siebie wrócilismy a teraz mam kolejnego i znowu to samo, bo czasem go widze, bo coraz czesciej o nim mysle, gdybym była daleko to by było inaczej

Gość Toromiszcz
Ja czuję wkurwienie do byłej

Gość niewiadomocoo
opciągam końskie dyszle :classic_cool:

Gość niewiadomocoo
a wy chamy tu po co?

Gość niewiadomocoo
jeść kupe

Gość niewiadomocoo
ssam psie szminy :classic_cool:

Gość niewiadomocoo
niewazne czy ktos ma powazny problem czy nie, debile musza byc debilami co nie?

Gość A ja Cię rozumiem
Bo mam podobnie....🖐️ Nie wiem zupełnie, dlaczego tak jest. Nie widzę go- jest w porządku Zobaczę- i mam ochotę wszystko rzucić w pieruny i.....ech.

Gość niewiadomocoo
a ja Cię rozumiem jak to dobrze ze nie jestem sama, a ten były zrobił Ci cos? dlaczego sie rozstaliscie?

Gość A ja Cię rozumiem
chociaż wiem, że nie byłabym z nim szczęśliwa... To po prostu chore zauroczenie, przeszłoby prędko, gdybyśmy mieli zacząć wspólną codzienność. Wiem to.

Gość A ja Cię rozumiem
On był kompletnym przeciwieństwem mnie... Ochroniarz, duża odległość.....uznał, że może mieć koleżanki, które zrobią mu lodzika raz na jakiś czas, jak mnie nie będzie.....był obrzydliwie zazdrosny, często łapał fochy o byle co..... Szkoda gadać..🖐️ A jak u Ciebie?

Gość niewiadomocoo
u mnie dokładnie to samo, do panienek startował ale mnie pilnował jak nie wiem z tym ze wiem ze mnie kochał, najlepeij chciałby miec mnie i inne tak w ukryciu ale ja tak juz nie mogłam.. po zatym swietny manipulant z niego i inteligentnt ( to mnie zawsze do niego cciagneło)

Gość A ja Cię rozumiem
🖐️ 🖐️ 🖐️ hahaha.... Zupełnie tego nie rozumiem, jak mu powiedziałam, że ok, mniej "koleżanki" ale ja w takim razie będę miała "kolegów" to oburzenie wielkie i foch na starcie. Nie widziałam go przez 4 miesiące dopiero w tą sobotę... No i coś mnie ścisnęło..ale jak mam przed oczyma mojego faceta, jego dobroć czułość...to nie żałuję. Czasami tylko wraca...ech

Gość A ja Cię rozumiem
Może to ten sam?? :D Skąd jesteś?

Gość niewiadomocoo
no własnie cos tam poruszy jak go zobacze i to boli, bo co bede jak napisze do niego? z n owu od nowa a przeciez mam kochającego faceta? hehe oby nie. ja jestem z warm-mazurs a Ty

Gość A ja Cię rozumiem
ja Toruń on Warszawa:D Ja ze swojego nie zrezygnuję, zbyt cenny nabytek;) Warszawiak to przeszłość, może czasami nie daje spokoju, bo i dziwne zakończenie znajomości...ale tak bywa

Gość niewiadomocoo
a masz czasem tak ze chciałabym donowić z nim kontakt? chociazby na czesc co tam?

Gość niewiadomocoo
a masz czasem tak ze chciałabym donowić z nim kontakt? chociazby na czesc co tam?

Gość A ja Cię rozumiem
hm.....wiesz, ja chciałabym po prostu wiedzieć, dlaczego stało się, jak stało....i o co tak naprawdę mu chodziło. On mnie pociąga, ale to za mało....Mój facet też mnie pociąga, ale jest coś więcej ..kocham go. A to najważniejsze. Pojebane to :(

Gość niewiadomocoo
o dokładnie, podłaczyc ich obu do wykrywacza kłamstw i zadac kilka ciekawych pytan wtedy byłybysmy pewne ze mówia prawdse;p

Gość pppanakna
On dziwnie się zachował...pisał codziennie..potem nagle z dnia na dzień zaczął się robić jakiś inny...w końcu milczał przez 2 tygodnie. Dzwoniłam, pisałam, ale nic. W koncu odpaliłam mu, że mógł odrazu powiedzieć mi o co mu chodzi i że go żegnam. Odpisał mi po 2 tyg:P że to nie tak jak myslisz (UWIELLLLBIAM TO ZDANIE) ale lepiej niech tak zostanie, jak będziesz na imprezie to pogadamy" pf...

Gość A ja Cię rozumiem
Sorr, z innej pomaranczki wysłałam:D

Gość czegonierozumiesz
przecież to jasne zaistniała kiedyś dominująca chemia związku w twoim mózgu to taki mechanizm uzależnieniowy jak przy alkoholiźmie, trzeźwy alkoholik ma skojarzenia podświadome jak nawet patrzy na pusty kieliszek, alkoholikiem pozostaje sie na zawsze, ale można być abstynentem i nie używac alkoholu ten sam mechanizm Pomoże czas, aż wymienią się w twoim mózgu wszystkie komórki, a raczej aż powstanie nowa dominująca chemia i nowe połączenia neuronowe, a tamte zaschną Prawdopodobnie jestes osobą łatwo wpadającą w uzależnienie...o czym jeszcze nie wiesz...więc czuwaj nad soba Tak natura stworzyła ludzi, że wpadają w drugiego człowieka jak śliwka w kompot, (nawetb jak ten człowiek nie zasługuje) ,zrozumienie tego nie jest proste, ale da się nad tym zapanować , a po długim czasie nawet wyleczyć z tego teraz wiesz dlaczego oni wracają do swoich żon czy innych znaczących kobiet z przeszłości (to samo robią kobiety...teraz ty się z tym zmagasz)