Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glorias

pośladkowe położenie ... !!!!

Polecane posty

Gość tammmta
A do glorias - moje dziecko w 32tc bylo posladkowo ulozone a w 36 główkowo :) takze jeszcze nic straconego. Wiekszosc odwraca sie pomiedzy 30-36 tyg. A z porodem jest tak ze jesli to Twój pierwszy to na pewno bedziesz miala CC. Jesli lekarz bedzie chcial odwracac dziecko to sie nie zgdazaj i strasz sądem bo to nie jest dla dziecka bezpieczne

Gość fuuuuuuuuuuuufuuuuuuuu
Noxi skacze po topic'ach -"zapytaj experta":D.Nic jej się nie pomyli ,bo wszędzie tylko jadem pluje.

MOZE TWOJ MĄŻ TEZ JEST RUCHACZEM I NAWET O TYM NIE WIESZ ??? BEZ KITU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość noinienoxi
nie wolno pozwolić na odwrócenie dziecka, nigdy przenigdy - bez kitu

Gość palalaka
nox, ty możesz sobie jedynie poteoretyzować... nie masz pojęcia o praktyce... to tak jak ja filolog mogłabym się wypowiedzieć na temat przyszłego budżetu Chin... A to co piszą kobiety na parę dni po porodzie to wynik huśtawki hormonalnej i depresji poporodowej... Przy porodach umierały kobiety ale 200 lat temu, bez przesady... z resztą twoje posty będą podstawne dopiero wtedy gdy urodzisz... A to że w byś usunęła zaraz na początku bez żadnych wyrzutów, jestem w stanie uwierzyć, bo ja też nic nie czułam na początku, dopiero jak dziecko zaczęło się ruszać poczułam że jestem matką, wcześniej była to dla mnie czysta abstrakcja i jakby mnie ktoś uśpił i ciążę usunął nie wpłynęłoby to jakoś miażdżąco na moją psychikę... jednak gdybym teraz je straciła, to chyba sama bym się powiesiła.

Gość palalaka
nox, a co myślisz o aborcji piesków i kotków? to pewnie straszne barbarzyństwo!

Gość fuuuuuuuuuuuufuuuuuuuu
Gdy dziecko się nie odwróci raczej będzie cesarka,jednak podobno w szpitalach"Przyjaznych Dziecku" mogą dążyć do porodu ŚN położenie pośladkowe nie jest tam rozpatrywane jako powód do CC

Gość palalaka
ja nie mówię o sterylizacji tylko o uśmiercaniu miotów już poczętych

Gość palalaka
a ja mogę pęknąć i od pępka do pośladów i możesz mnie pocałować :P mogę dać się i zabić dla tego dziecka... ale ograniczone umysły tego nie zrozumieją...

Gość palalaka
Wróblowa... kolejny chory przykład! Kobieto każdy wyczynowy sport zabija, a w przypadku podnoszenia ciężarów i koksowania to wręcz norma. Z resztą ona umarła na serce a nie przez poród! No ale podaj mi powód dlaczego uważasz że życia szczeniaka jest bardziej wartościowe niż noworodka?

Gość palalaka
heh pomyłeczka... Mrozowa... ona umarła na raka szpiku a nie dlatego że miała dziecko

Gość palalaka
z resztą decyzję o leczeniu bądź nie leczeniu podjęła ona sama... mogła usunąć jednak nie zrobiła tego, miała takie prawo!!! ale ty tego nie zrozumiesz

Gość palalaka
Nox to mów od razu że nienawidzisz ludzi... po co te gadki o bolesnych porodach!

Gość palalaka
a pies jak rozszarpuje noworodka to jest godna postawa?

Gość noinienoxi
nie była wyleczona, a w remisji musi jeszcze dużo wody upłynąć, zebyś mogła pojąć podstawowe pojęcia noxi, duuużo-bez kitu

Gość Noxelia jak tobą
gardzą ludzie gdzie się nie pokażesz, wpierdalasz się tam gdzie nie trzeba i tylko wszystkim ubliżasz

Gość palalaka
krwa ale dlaczego ty dyskutujesz o jej decyzjach!!! ona chciała dziecka, ona urodziła, ona umarła!!! I nie tobie oceniać czy było to słuszne czy nie... to że dla ciebie ważniejsze jest twoje życie, to nie znaczy że tak musi myśleć każdy!

Gość Noxelia jak tobą
stą :o żal mi ciebie babo , miej trochę swojej kultury

Gość palalaka
Nox ma ze sobą problem, bo nie potrafi uzasadnić własnych sądów... i nie może wyjść poza własny egoizm i egocentryzm...

Gość Noxelia jak tobą
Spadaj lepiej*

Gość palalaka
chciałam ci powiedzieć że ten pies to też kawał przemijalnego mięsa...

Gość Noxelia jak tobą
SznNoxi , wiesz czy nie wiesz ? Po co się odzywasz w ogóle na takie tematy jak gardzisz wszystkimi osobami?????

Gość aarrara
Noxi a gdzie twoja córeczka Ofelia? hę bo podobno miałaś masz chorobę dwubiegunową czy co? A ty autorko sie nie martw moja córka sie nie obróciła i miałam cc, tak,że nikt ci przy pośladkowym nie da rodzic naturalnie.

Gość palalaka
a co do ułożenia pośladkowego... to jestem w 35 tc i też się trochę martwię bo jeszcze tydzień temu moja bąbela sobie tak leżała a nie czułam żeby jakoś drastycznie się przemieszczała... też mam pewne obawy... a jeśli chodzi o pieski to jak kocham zwierzaki, mam ich sporo i w niczym nie przeszkadzają aby mieć dziecko! Wierzę że moja psiarnia zaakceptuje bąbelę i będą się świetnie bawić :) tak jak tu: http://www.thedailytail.com/pictures/tip-for-dogs-how-to-hug-a-baby-in-five-steps/ pradnik dla psa: jak bezpiecznie przytulać dziecko :P moje psy już zapoznałam z tym artykułem :)

aarrara - dzięki :) myślę, że będzie dobrze i za 8 tyg. nasz synek będzie zdrowiutki z nami :))

palalaka - damy radę :) zaczynam sobie to tak tłumaczyć : tyle kobiet rodzi i jest dobrze :) poradzimy sobie :)

PS: kochane od wczoraj mam okropną zgagę pali masakra.... jakieś sposoby na jej zwalczenie ? :))