Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ledwie żywa

policja u drzwi

Polecane posty

Gość ledwie żywa

a własćiweie furtki . Spprżatąłam kuchnię , patrzę a u furtki stoi trójka ludzi . Wychodzę , pytam o co chodzi a oni że śa z policji i czyjest mój syn . Jest , ale prysznic bierze . To oni poczekajaniech sie tylko pośpieszy . No i mijA 2 godizna a jego nie ma . Nie wiziął też telefonu . Nie potrzebuje już żadnej rady , wiem tylko że ten dize]ń nie skończy siedobrze , przynajmniej dla mnie .

Gość sfrwrfw
Pojechał z nimi? No to ma przejebane, jakaś grubsza sprawa skoro się pofatygowali po niego. :classic_cool:

Gość ledwie żywa
szczerze mówiąc nawet chciałabym żeby jakoś go ukarali , moze wtedy by troche zmądrzał , bo to tej pory to mu siewydawało ,ze najmądrzejszy jest .

Gość a na pewno dobrze
no tak policja a być może i poprawczak ma Ci wychować syna

Gość ledwie żywa
a gdize tam poprawczak jak on ma 21 lat ? ale w naszym domu mieszka i nasz chleb je .to jak sie człowiek ma nie przejmować ?

Gość Killerus
Niech go biorą i dożywocie mu!

Gość Nie masz się co martwić
Gdyby mieli chociaż podejrzenie, że twój syn coś zrobił (a raczej, że dzięki niemu można sobie poprawić statystyki) to by się nie pieprzyli z czekanie pod furką, tylko by wleźli, ciebie wepchnęli do piwnicy, psa zastrzelili, całe dom wywrócili do góry nogami celem poszukiwania nielegalnych przedmiotów, a syna wzięli do siebie, gdzie by po nim skakali.

Gość aaaaaaaaaaaaah
dokładnie,po moja mame tez kiedys przyjechala policja,,a chodzilo o dlugi :O