Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eternetkaw

śluz w kale niemowlaka? co oznacza?

Polecane posty

Gość eternetkaw

mala mialam przez kilka dni raz dziennie wodnistą kupke a teraz sam sluz. posiwe kalu wyszedl w porządku

moim zdaniem to może być alergia na jakiś pokarm.. moja śluz miała jak była na piersi bo ja coś zjadłam, od rodzaju mleka w proszku (dawałam na noc) \potem śluz pojawił się przy ząbkowaniu

Gość RosieValley
To rzeczywiście może być alergia pokarmowa. Czy mały nie ma innych objawów? Na wszelki wypadek wypełniłabym taką ankietę: http://www.sondaz.latopic.pl/ - to pozwoli wstępnie wykluczyć różnego rodzaje uczuleń.

Gość eternetkaw
kupa może nie wygląda zbyt apetycznie, ale jest całkiem smaczna :classic_cool:

może alergia, albo biegunka,wtedy często pojawia się śluz. Najważniejsze to podawać dziecku dużą ilosc wody, by się nie odwodnił.

Gość lojalna jola***
jak dziecko ma katar to tez moze byc sluz,biegunka to nie sadze skoro raz dziennie ma wodnista kupe moze alergia takjak ktos wyzej pisal:)

Gość karola_1234
ma takie wodniste kupki dobrze jest podac niemowleciu probiotyk lactoral, wersje bezsmakowa, dostarczy on niezbednych bakterii dla przewodu pokarmowego, co powinno wyregulowac konsystencje kalu, jest calkowice bezpieczny nawet dla takich malych dzieciaczkow

śluz pojawia się z reguły kiedy organizm czegoś nie trawi, nie wprowadzałaś nowego pokarmu?