Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielono mi tutaj

zakupy w irlandii

Polecane posty

Gość zielono mi tutaj

gdzie kupujecie ciuszki? kosmetyki? jakie sklepy polecacie ?

Gość annnaaaaa33
polecam ci Kildare Village,super outlet kilku dobrych projektantow,sa butiki z towarem za pol ceny,czasami jeszcze od tych cen jest -30% ja sobie kupilamm super plaszczyk pikowany od Donny Karan za 147e,bluzki CK po 30e i T.Hilfiger ( dla dzieci tam kupuje).....plusem jest ze nie musisz grzebac jak w TKmaxx,bo chodzisz do tematycznych butikow, oczywiscie jesli lubisz grzebac to polecam TK.Maxx,a jesli chodzi o kosmetyki to siec Perfumes ma nieco drozej niz na lotnisku na bezclowce.......jesli chodzi ci o reczniki,posciel,skarpetki itp,i nie zalezy ci zeby to byla jakosc pierwszej klasy,ale uzyteczne,i bardzo tanie to Penneys-sieciowka Primarku,za kilka euro mozna sie obkupic na start...choc znam takich co calymi rodzinami sie tam ubieraja przez lata

Gość zielono mi tutaj
dziekuje ci annnaaa33 nie lubie tandety i nie zamierzam płacic krocie za odziez.jednak dobra rzecz po przecenie warto zdobyc.wazne aby jakosciowo bylo dobra odziez.

Gość annnnnnaaaa33
W takim razie polecam ci Kildare Village,obejrzyj sobie ich stronke,zobaczysz jakich projektantow sa tam ciuchy....no i Tk.Maxx...ale ostatnio jestem zawiedziona,zwiezli mase roznego rodzaju badziewia,ciezko jest dogrzebac sie czegos fajnego...zalezy tez gdzie szukasz,zauwazylam ze im blizej Polnocy (NI) tym lepsze sa tam ciuchy,ja jestem w Galway i tutaj trafiaja sie juz same ochlapy,gdzie kiedys z Derry lub Newry nigdy nie wychodzilam z pustymi lapami

Gość ruda zielonooka
Tkmaxx sa fajne-ale trzeba przychodzić rano, wtedy mozna jeszcze coa znalezc. Ja lubie Debbenhams Zara, Forever 21,noi CK . Arnotts-jesli chodzi o kosmetyki i perfumy. Mieszkam w Dublinie tu jest o wiele wiekszy wybór ......... Kildare Village? masz na mysli miasteczko Kildare w co.Kildare??