Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sierpiń 2012

czy to ciąża ? 2 kreki ale jedna slabsza ...

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie mi? Jestem już mama jednego dziecka. Zrobiłam dzisiaj test wyszło mi dwie kreski ale jedna taka słabsza. Czy to ciąża? A może pomyłka Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz!!!

Gość anita1978
Sądzę że ciąża, ja tez miałam jedna kreskę słabsza a już jestem w 20 tyg ciąży :)- wyczekana

Gość kaskadaaa
ciąża 100% też tak miałam

Dziękuje! Akurat w tym momencie nie bardzo chciałam ciąże, bo mam 5 miesięcznego synka, jeszcze nie zgubiłam po 1 porodzie :(. Zrobie jeszcze raz jutro test i zobaczymy. Powiem wam ze nawet uważaliśmy w tym miesiącu z mężem, jestem zaskoczona jak to się stało... Chyba przeliczyłam dni płodne... Jak będzie to będzie. Martwię się trochy no nić.

Gość no ro to
a jak to jest uprawiać seks "nawet uważając". Czyżby nie było zabezpieczenia a tylko przerywany i liczenie na łut szczęscia?

Gość kaskadaaa
mi 4 testy pokazały druga bladą kreskę, lekarz to potwierdził i mam córkę:)

Gość klara 1986
można usunąć...

Kwiatnadziei, ciche gratulacje. Jak sa dwie, to praktycznie pewne , ze jest ciaza :) zrob jeszcze jeden test dla pewnosci, a najlepiej bete.

Gość kaskadaaa
będzie ciężko ale dasz rade:)

zacznij najlepiej odrazu lykac kwas foliowy i jakies witaminki bo organizm napewno jest oslabiony po pierwszej ciaży. trzymam kciuki!! przynajmniej szybko wyjdziesz z pieluch jak odchowasz dwójeczke.

dziewczyny! dziszaj znowu robiłam test mam 2 kreski, tak samo jak wczoraj. Jutro ide do gina i zobaczymy co tam będzie :)...

Dziewczyny byłam u gina, ale powieszał ze nic nie widać na USG. I teraz nie wiem ... Jestem czy nie jestem ? Za parę dni się okaże chyba...

Dziewczyny byłam u gina, ale powieszał ze nic nie widać na USG. I teraz nie wiem ... Jestem czy nie jestem ? Za parę dni się okaże chyba...

Gość agnessylwia
Ja mialam tak samo, ze jedna mocna kreska a drugla bledsza i bylam w ciazy. Czyli mysle, ze jestes w ciazy.

Gość agnessylwia
Moze za wczesnie jeszcze na usg. Moze pojdz za tydzien ale mysle, ze jestes, wiec ciche GRATULACJE :)

Gość gość
Też myślę że ciąża ale upewnij się za pare dni jeszcze :)