Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimoza86

dziwna sytuacja...

Polecane posty

Gość Mimoza86

Witam, w miniony weekend byłam u chłopaka. Spotykamy się już 2 lata i tak co drugi weekend spędzamy razem. Żeby nie spędzać kolejnego wieczoru w domu zaproponowałam wspólne wyjście do jego kolegi. Po czym Mój chłopak stwierdził, że to nie jest dobry pomysł, bo jego kolega głupieje przy dziewczynach -sam dziewczyny nie ma, a u każdej napotkanej widzi jakieś wady itp. Mój chłopak dodałam, że mogłabym się jemu nie spodobać i w ogóle. Jednym słowem chciał zostać w domu. Zrobiło mi się nieco przykro, bo jestem wykształconą, ładną i zgrabną dziewczyną. Poza tym nie sądzę, żeby to było akurat bardzo ważne czy się komuś spodobam czy nie skoro idę w odwiedziny z chłopakiem do jego kolegi. No i tak spędziliśmy wieczór w domu oglądając KSW, osobiście nie przepadam za takimi sportami. Co o tym sądzić? Doradźcie szczerze...

Gość sympatyczny żuczek
sadzimy ,ze dobrze robisz nie przepadajac za takimi sportami :-)

Gość the best label
Moim zdaniem po prostu bał się, że wpadniesz koledze w oko, albo kolega wpadnie w oko Tobie :D BTW, straszny nudziarz z tego Twojego faceta, skoro spotykacie się tylko w weekendy i nie wychodzicie z domu :O

Gość Mimoza86
Mieszkamy 40 km od siebie.

Gość Mimoza86
Ja mam 25 lat, on 27 lat. On mieszka w domku ze swoimi rodzicami, ja w mieszkaniu ze swoimi. I tylko w co drugi weekend mamy możliwość się widzieć.

Gość Helene30
A mnie się wydaje, że to nie o kolegę w ogóle chodzi. Bo przecież mogliście sami gdzieś wyjść. Chodzi o jakąś dziewczynę, którą moglibyście niechcący spotkać.

Gość Helene30
Bo z pewnością nie ma jednego kolegi, mogliście się spotkać z innymi. Jak nic chodzi o babę.

Gość Mimoza86
Hmm... ciężko stwierdzić. Z tego co mówi, nie utrzymuje kontaktu z byłymi dziewczynami. Po imprezach nie chodzi. Jest domatorem. Od czasu do czasu spotyka się z kolegami na browara. Dodam, że mam dobre relacje z jego rodzeństwem i rodzinką. Nie wiem o co jemu chodziło z tym wyjściem, że tak się upierał przy swoim i zostaliśmy w domu.

Gość Helene30
ja nie mówię o byłych, ale o teraźniejszych.

Gość do grey eyes
a może sie ciebie wstydzi...?

Gość Mimoza86
Wstydzić się mnie nie wstydzi. Spacerujemy po mieście, pokazujemy się razem itp. Tylko nie wiem o co chodziło jemu z tym kolegą, czemu nie mogliśmy spotkać się w trójkę.

Gość Helene30
Wstydzi się, albo boi że kolega może za dużo powiedzieć o jego podbojach.

Gość niemiecka kobitka
zerwij z nim...

Gość Mimoza86
Co do podbojów, o których wiem to miał przede mną 3 dziewczyny. W jednej był szaleńczo zakochany, ale co było przyczyną, że się rozstali to temat tabu i nic o tym nie wiem.

Gość Mimoza86
Jak dla mnie to naprawdę dziwna sytuacja.:(

Gość Helene30
Dlaczego sądzisz, że wiesz o nim wszystko skoro widzisz go tak rzadko?

Gość Mimoza86
Nie powiedziałam, że wiem o nim wszystko. Drugiego człowiek można poznać na tyle, na ile da się poznać. Nie wszyscy odkrywają wszystkie karty. Czasami można być z człowiekiem całe życie i nic o nie nie wiedzieć w 100%.