Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna9999

Moja matka zdradza mojego ojca

Polecane posty

Gość Justyna9999

I co ja mam zrobic w takiej sytuacji?Szukałam chusteczek w szafie w kieszonkach myslałam że może moja mama będzie miała i znalazłam u niej w kieszonce telefon, gdy go włączyłam przeczytałam mnóstwo wiadomości próbowałam oddzwonić na ten numer ale nikt nie odbierał nie wiem co mam z tym zrobić?

Gość Justyna9999
Dodam że wszystkie wiadomości były jednoznaczne i wskazują na romans

Gość MijagiPL
Musisz sama wymierzyć sprawiedliwość. Pokaż ten telefon ojcu i zamknij się w pokoju puszczając głośno muzykę.

Gość Justyna9999
Jak mam mu o tym powiedzieć nie wiedziałam co zrobić i teraz gdy zobaczyłam tego telefonu już nie ma w kieszonce

Gość Justyna9999
Powiedziałam o tym mojej siostrze która już z nami nie mieszka ona powiedziała żebym nic nie mówiła , ale jak? mam to tak po prostu zostawić?

Zgłoś do trudnych spraw :P A tak serio, to ja bym na twoim miejscu porozmawiała z mamą, powiedziała jej że dowiedziałaś się o tym przez przypadek, i albo ona coś zrobi, albo ty to powiesz ojcu, bo nie masz zamiaru zachowywać się jakby nic się nie stało i być nie fair wobec ojca. Nieciekawa sytuacja.

Gość Justyna9999
może być i wstyd ale przecież to nie ja tylko moja matka więc dlaczego ja mam się wstydzić

Gość Justyna9999
Ja po prostu nie wiem co zrobić , nie mogę chyba tak po prostu o tym nie myśleć i zapomnieć

Gość spadł deszcz
nie rób nic , nie potrzebnie rozpętasz wojnę w domu , jak będzie chciała sama powie a ty powiedz jej ze wiesz , Ona sama powinna postanowić co dalej

Gość MijagiPL
Nie nie, powiedz prawdę ojcu. Jeszcze stara jakiegoś syfa przyniesie do domu i wszyscy umrzecie na kiłę czy adis. Tylko prawda się liczy! Tak to będziesz nieuczciwa w stronę ojca.

Gość Justyna9999
szczerze to tak ciężko, nie wiem czemu ale głupio mi zacząć ten temat chociaż to jej powinno być głupio

Gość Justyna9999
a myslisz że mi nie jest go szkoda??