Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patelnia211

Wstydzę sie jak mam w domu przed chłopakiem

Polecane posty

Myślę ze mam brzydko i pomyśli może że mam nie ładnie. jeszcze nie był u mnie wdomu. a w dodatku na podwórku tez mam brzydko. Na środku jest fura drzewa, na celu kibel drewniany i brzydki chodnik. i Ci mam na to poradzić. wstydzę się. a i tak nic ztym nie zrobie.

Gość O ja pierdziele... haha
taaak zerwij z nim po sprawie...

Gość fdbrbrb
hahah zerwij z nim ;)

Gość fdbrbrb
rzuć go i znajdx sobie takiego który ma gorzej od ciebie :O

Gość kibel w kwiatki
Proponuję pomalować kibel we wzorki, albo kwiatki i zaraz się ładniej na podwórku zrobi :D

Gość niemiecka kobitka
zerwij...

Gość fdbrbrb
on z nią zerwie jak zobaczy gdzie jego dziewczyna załatwia potrzeby fizjologiczne ;)

Gość krups
na początek daj absztyfikantowi toporek albo inaczej, niech zabierze ze sobą siekierkę i pilę i pokaż tą 'kupe drewna' do porąbania i niech zniesie do piwnicy ale pilnuj aby z rozpędu wychodka nie rozebrał :)

Gość samotny popisze
masz ochote pogadac na gg?

Gość krups
sosssssss , nie rób z mieszczuchów kaleków

Gość oiuyfcvb
przynajmniej bedziesz widziec od razu, czy facet jest materialista i czy leci na kase czy na ciebie, bogate panny z pieknym domem, nigdy nie moga byc pewne,czy ktos jest z nimi bo np sa zamozne, a niekoniecznie grzesza uroda itp ja tez mialam biednie, nieladnie, tez sie wstydzilam, a tylko jednemu z kilku chlopakow to przeszkadzalo, a moj obecny maz sie wprowadzil i tak chate odwalil,ze szok :) bo ja nie mialam ojca i same nie dalysmy rady

ale wieksze prawdopodobieństwo ze taki mieszczuch nigdy w zyciu nawet siekiery w rece nie trzymał wiec wiesz :D a po drugie słyszałem ze niektorzy faceci z miasta chodza na jakies manicure to tym bardziej szkoda gadac :D a i mozna dodac jesli urzednik to odzwyczajony od pracy fizycznej :D

Gość oiuyfcvb
nie martw sie, wiesz co? ja sie teraz smieje z tego,ze kiedys sie wstydzilam, nie wszyscy zyja w luksusach, nie przejmuj sie i go zapros, watpie czy mu bedzie to przeszkadzac jesli cos was laczy powaznego

Gość blondi kasia
my mamy sedes i kanalizacje ;)

Gość oiuyfcvb
a jesli tak, to okaze sie idiota i snobem, wiec on sie powinien wstydzic, a ty zobaczysz jaki jest, bo jesli zalezy mu na luksusach to predzej czy pozniej zobaczy twoj dom itp...kiedys to musi nastapic.

Gość Marrrra
wiesz przeżywam tę samą mękę. wstydzę się przyprowadzić chłopaka do mojego domu bo mam naprawdę brzydki. ja niestety nie mam wpływu na to jak wygląda mój dom. nieważne z jaką wyjde inicjatywą na jakiś remont czy coś to mój ojciec mówi że " nie i chuj" albo " po niedzieli" elewacje np robiliśmy " po niedzieli na jesieni" i co jest obskurnie. Wstyd.

Nie mam jakos okropnie tylko tak srednio co innego jak by meble wymienić na nowe wszystkie ale nie ma na to kasy