Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja000

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Witam 2,5 miesiąca temu doszło do stosunku, wykonałam 15 testów od tego czasu wszystkie negatywne ale pozostały mi obawy czy mogły one się pomylić? Śluz mam przezroczysty nieciągliwy, trochę lepki. Wystąpiły u mnie dwa krwawienia ale trwały one 4-5 dni i były bardzo skąpe (to nie były plamienia). Piersi wydają mi się powiększone i ciemniejsze brodawki. Zaraz po ostatnim krwawieniu zaczęły mnie boleć. Nie wiem co mam o tym myśleć proszę was drogie dziewczęta powiedzcie co o tym sądzicie bo ja niestety nie mam żadnego doświadczenia z ciążą. A jeżeli chodzi o test z krwi to nie wykonam go ponieważ strasznie boje się ponieważ przeżyłam straszną trałmę w dzieciństwie.

Gość no ro to
ciąża urojona. to się leczy wiesz. masz traumę i nie pójdziesz na badanie krwi to jak ci mamy więcej pomóc? idź do gina -a może też masz traumę?

Gość dżizys krajst
Wybierz się do jakiegoś lekarza, może on też będzie miał "trałmę" więc będziecie mieli wspólny temat do rozmów :o żałosne :o

Gość chcę zostać mamą
marsz do psychologa... serio!

to jakis zart chyba.. a jesli okazaloby sie ze jestes w ciazy (jakby nie patrzec czeka Cie wtedy szereg badan krwi)to takze odmowilabys z racji na ta swoja 'trałmę'? Autorko,strasznie niedojrzala jestes.