Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

polacy w znacznej częsci to jednak są

Polecane posty

rasisci, szownisci i antysemici mniejsi lub więksi ... nazwanie kogos żydem jest uznawane za obrazliwe:D podobnie pedałem. w łodzi dwa kluby na derbach wzajemnie się od żydów obie trybuny wyzywają buahahahhaha🖐️))) spróbujcie wejsc np na forum onetu, wirtualnej polski albo nawet tu i napisać coś dobrze o PO lub źle o PiS i Kaczynskim to was od zydo-masonerii zwyzywają swoją drogą to ciekawy temat na pracę doktorską z psychiatrii z elementami socjologii i politologi "Dlaczego wyborcy Prawa i Sprawiedliwości wszędzie widzą żydów" :classic_cool:

mintaja hm..na penwo nic dobrego. przymusu lubienia żydó, masonó, cyklistó nie ma! wolnośc myśli itd i do puki to się nie przekłada np na czyny niezgodne z prawem to ok. ja tam np nie lubie cyganów wiec jestem hm rasista? i się przyznaję i potrafię tą antypatię uzasadnić np zmuszanie kobiet i dzieci do zebrania na mrozie minus 10 a sami woża się mercami itd itp w mojej miejdscowosci sa i znam osobiscie. ale antypatia do zydów , antysemityzm u młodych polaków , szczególnie wyborców pisu z czego wynika jak oni żyda zadnego nie znają! bo zydki spierolily z polski już dawno.

bo to świadectwo małości tych ludzi jest. Zawsze potrzebny był kozioł ofiarny. A człowiek myślący wie, że dobrzy albo źli to są konkretni ludzie, a nie całe nacje

podobnie jak antypatia do niemców i rosjan?:D toż to nasi hm jakby rodacy! ta sama krew! poprzez rozbiory, I i II wojnę które sie przetoczyły przez polskę to w żyłach większości z piszących tiu na forum płynie krew germańska, rosyjska albo i mieszanka obu. czy tego chcą czy nie. wystarczy poczytać sobie jak dowódcy niemieccy i rosyjscy dbali o potrzeby seksualne żołnierzy stacjonujących w polsce🖐️

ogolnie Niemcy, jako narod, za nami tez nie przepadaja,ich zarty na nasz temat itd wiec... brak sympatii wg mnie uzasadniony

Gość Killerus
Kurwa co jest rasistowskiego w słowie żyd! Albo pedał?! Nie widzę jakoś powodu by te nazwy upiększac! Jakiś debilizm! Jakbyśmy ich nie nazwali to i tak żyd będzie żydem a pedał pedałem!