Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meteo2

Jak ogarnąć do jutra....

Polecane posty

Gość meteo2

....ogólnie funkcje 50paru telefonów i taryf orange... zostałem zatrudniony jako telemarketer i na jutro mam to ogarnąć, ale w jaki sposób wogole?;/

Gość fdsffsss
na pewno nie podczas siedzenia na kafe :D

Gość meteo2
W dodatku chcą zebym od jutra zaczął pracę, ogólnikowo poznałem system, ale nie zostałem nauczony w jaki sposób składać zamówienia itp. a niemam ochoty łazić po sali i prosić ludzi, którzy będą marnować swoje minuty na moje duperele.

Gość meteo2
siedze juz od 1,5godziny bo niedawno wrocilem spisujac glowne parametry telefonow a doszlem dopiero do polowy

Gość fdsffsss
chyba doszedłem ?! to jest logiczne ze pierwszego dnia bedziesz potrzebował pomocy innych pracownikow nie udawaj bohatera i pros o pomoc bo jeszcze cos zepsujesz albo zle wypełnisz i dopiero wtedy narobisz kłopotów

Gość meteo2
Właśnie: doszedłem. Postanowilem ze ogarne wybrane modele. A z taryfami to się zjem, nie wiem jak inni drylują to bez żadnej pomocy rozpiski.. nie sądzę żebym kiedykolwiek utrwalił sobie te liczby, co kiedy mogę zaproponować. Nie chcę klientowi zaproponować czegoś co się potem okaże błędem i nie będzie możliwości poprawienia. Chyba kretyn ze mnie że tego poprostu nie jażę. KICHA

Gość meteo2
Właśnie: doszedłem. Postanowilem ze ogarne wybrane modele. A z taryfami to się zjem, nie wiem jak inni drylują to bez żadnej pomocy rozpiski.. nie sądzę żebym kiedykolwiek utrwalił sobie te liczby, co kiedy mogę zaproponować. Nie chcę klientowi zaproponować czegoś co się potem okaże błędem i nie będzie możliwości poprawienia. Chyba kretyn ze mnie że tego poprostu nie jażę. KICHA