Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love84

PROSZĘ O WYPOWIEDZI, Z ŻYCIA WZIĘTE... ;)

Polecane posty

Witam ;) Mam maly problem. Wyjezdzam z moim partnerem na Sylwestra w gory. Jak moglabym umilic mu czas wieczorami? Chodzi mi o romantyczne wieczory, seks... Chcialabym, zeby to byl dla niego niezapomniany wyjazd. Na dodatek to nasz pierwszy Sylwester...Prosze o wypowiedzi i rady ;)

Gość niunczako
onanista, wypad stąd!

Gość zboczona jula
ty pusta szmato niedorobiona suko po chuj bierzesz się za faceta i nie wiesz co z nim zrobić:O wyslij idiotko swoja matke to może w rytmie salsy chociaż mu obciągnie:D denna jesteś

Gość zboczona jula
debilem jestes ty bo nie wiesz co z chłopem sam na sam robić i nie daj bosze w górach zasięgu nie będzie i na kafe ci nie odpowiedzą jak trzeba żeby mu stanął :D wyślijcie kasę na jakiś dom dziecka a w sylwestra niech każdy z was wali swojego konia w zaciszu:D :O

Gość Eleeena
nie przejmuj sie Kochanie tym forum :-P Ktos normalny Ci tez napisze :-D

Gość niunczako
nic we łbie nie masz, żadnych pomysłów? tylko spatrywać od innych byś chciała, zero kreatywności dzis w ludziach, jaka szkoda, w głowie woda.

Gość zboczona jula
niuna.. bo to tak jest jak się wszystkiego z jutuba uczy :D ci ludzie nawet nie wiedzą ,co to jest przyjemność:):O

Gość Eleeena
sa sa.Duzo tu normalnych ludzi .Zupelnie niepotrzebnie sie zrazasz . Ja jestem starsza zapewne i nie szaleje na stokach, nie wspinam sie na gorki . Wjezdzamy wyciagiem , piejemy herbate z sokiem malinowym, wieczorami chodziny do kina, do kafejki na winko. Mozna podpiac sie pod jakis kulig , zrobic wypad np. do Pragi (zalezy gdzie jestescie), wziac kapiele blotne , tanczyc przy muzyce goralskiej. Duzo mozna robic , ale najwazniejsze , ze jedziesz z ukochanym czlowiekiem.

Gość niunczako
Eleeena jakś ty dobra i naiwna, ona sie pyta jak mu najciekawiej odciągnąć wieczorem w hotelowym pokoju. hahahahaah

dziekuje za normalna wypowiedz. nie chodzi o szalenstwa na stokach itp. , ale wlasnie o ciche kafejki, winko... jednym slowem spokoj i radosc ze wspolnego spedzania czasu. ale obawiam sie, ze moze nam sie nudzic przez pare dni w pesjonacie;) ogolnie nie zamierzamy nigdzie daleko sie zapuszczac. chcemy odpoczac, sam na sam. i wlasnie dlatego chce umilic mu czas, zeby dlugo nie zapomnial tego Sylwestra.

Gość zboczona jula
do autorki jak chcesz zrobić na nim wrażenie to zamów mu dziwkę ale nie taką z ulicy tylko z agencji kobieta przyjedzie zrobi swoje a ty przynajmniej się czegoś nauczysz tylko zaznacz przy zamówieniu ,że chcesz patrzeć bo to stówkę drożej będzie lalka:D

Gość Eleeena
seks to jest sfera, z ktora doskonale sobie autorka poradzi :-P Jestescie mlodzi, napewno nawiazecie jakis kontakt z ludzmi w pensjonacie. Warto czasem tez z kims wyjsc.Nawet w starszych osobach od Was ,moga drzemac niespozyte pomysly a fajne spedzenie czasu.

Gość Eleeena
No i nauczysz się fachowo obciągać na starszych, doświadczonych panach :classic_cool:

na pewno sobie poradze;) dzieki za normala rozmowe. a ze tak zapytam, ile masz lat Eleeena?

Gość Eleeena
15 a co??

Gość Eleeena
48, ale czuję się na 30 :D

Gość Eleeena
nie denerwuja mnie podszywy :-P Mam duze poczucie humoru i wyrozumienia dla zartow , nawet niesmacznych -na zdrowie wiec podszywie. Mam 51 lat autorko.

Gość Eleeena
No dobra. Mam 15, ale lubię sobie czasem dodać kilka latek by chłopcy nie bali się mnie bzykać :classic_cool:

Gość Eleeena
I to nieprawda, że daję się bzykać. Jestem dziewicą i wszystkie badania ginekologiczne przeprowadzają lekarze przez odbyt by nie naruszyć świętości mojej błony :classic_cool:

Pytam, bo widac, ze nie jestes typowym pustakiem z forum, jak te powyzej. przepraszam za okreslenie, ale nie rozumiem takich osob. mysla, ze obrazaniem zwroca na siebie uwage. dzieki, na pewno wykorzystam cos, co mi podsunelas :)

Gość rtzuio
Eleeena nie przejmuj sie Kochanie tym forum Ktos normalny Ci tez napisze ------------------- poplulam ekran :D:D:D::D::D:D:D:D:D:

Gość Elena50
napisze to pod czarnym nikiem .Nie chce mi sie logowac i pisze pod pomarancza. Mysle, ze podszywacze maja radoche , jak komus dokucza. Maja mozliwosc wyrzucenia energii, frustracji, czy zabijaja nude . Niewazne. Z plejady normalnych wypowiedzi mozna wziac cos dla siebie. Ja widze duzo osob, chetnych do pomocy. I to jest swietne. Eleeena

Chetni do pomocy sie zdarzaja. Ale niestety, tych chamskich jest wiecej. A szkoda.