Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinkowsak

sczypanie w pipce

Polecane posty

Gość marcinkowsak

hej mam do was pytanie poniewaz kilka dni kupilam sobie mydlo ktorego nigdy wczesniej nie uzywalam i zaczela mnei piec pochwa wiec si epytam czy moge miec uczulenie na jakies skladniki czy cos innego starsznie piecze mnie pochwa i jak robie siku to szczypie niesamowicie

Gość wenla
nie wiem o co chodzi ale jak bylam mala to tez tam sie mylam mydlem jakims i tez opamietam ze mnie szczypalo myc sie nalezy albo plynem do higieny intymnej albo jeszcze lepiej mydlem glicerynowym, nic nie szczypie bo PH jest odpowiednie

Gość goscniedzielny
kup sobie dobry płyn do higieny intymnej, np. lactacyd. posmaruj provag żelem to przestanie szybko szczypać. mydło to kiepski pomysł.

Mydło ma odczyn zasadowy a środowisko pochwy kwaśny zatem najlepiej stosuj płyn do higieny intymnej i dodatkowo bardzo pomocny jest provag zel do smarowania już po umyciu, znosi uczucie swędzenia i łagodzi podrażnienia, bardzo skuteczny.

Ja też po myciu codziennie stosuje Provag żel jest bardzo pomocny, bo fajnie nawilża, daje uczucie komfortu, stosuje go także w podrózy, po basenie czy też saunie żeby się lepiej chronić przed infekcjami.