Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcvdfvdfsv

Małe ekonomiczne auto dla dziewczyny

Polecane posty

Gość dcvdfvdfsv

dopiero zaczelam prace. niestety musze do niej dojezdzac autobusem. zastanawiam sie nad kupnem jakiegos auta. Niestety nie mam duzo środkow. jakie auto proponujecie na poczatek dla 22 latki?? tanie, ekonomiczne, w miare dobre? slyszlalam ze peugeot 206 jest fajne? ktos ma jakas lepsza rade?

Gość dsadasdw
peugeot 206 może być, najtaniej wyjdzie jak kupisz od razu benzyna + LPG, nie kupuj czasem ropniaka bo teraz wszyscy sprzedaja i tanie się wydaje

Gość dgdsssgsdafsdas
mysle ze clio 1.5 diesel bardzo oszczedny, toyota yaris, seat ibiza 1.2, polo

Gość nissan micra
cudeńko

Gość dsadasdw
diesel już nigdy nie będzie oszczędny

Gość dgdsssgsdafsdas
niby dlaczego ?

Gość dsadasdw
a nie słyszałeś że w styczniu po 6 zeta ma być/ ? lepiej LPG założyć

Gość dgdsssgsdafsdas
a mnie to nie dotyczy nie mieszkam w Polsce a poza tym pewnie lpg tez pojdzie do gory

Gość dsadasdw
akcyza na LPG póki co pozostaje bez zmian w UE a z tego co słyszałem to Polska ma dać weto w razie gdyby chcieli to zmienić

Gość majkamajka majka
kup sobie autko w automacie Nie ma lepszego samochodu dla kobiety z reszta moj facet tez juz zakocha sie w automatach!! Do miasta nie ma lepszego auta Ja kupilam sobie Meganke z 98 w automacie Pali mi 8lirow na 100 LPG Ekonomiczne nieawaryjne ladne i wygodne :))

Gość ja powiedzialam...
to zalezy ile mozesz przeznaczyc na samo auto, a pozniej na jego eksploatacje oraz na naprawy. Jesli nie stac cie na garazowanie samochodu u machanika, to nie kupuj peugeota....Tak na prawde to nie ma na twoje pytanie gotowej odpowiedzi, bo samochod samochodowi tej samej marki i nawet z tego samego roku, nie rowny. Stan samochodu to sprawa indywidualna, wiec marki polecic nie mozna. Ale jesli mozesz to unikac peugeotow, Toyoty Yaris, forda Ka i Fiata Punto ( zakladam ze nie jestes zainteresowana zakupem nowego auta). Powinnas sie rozejrzec za malym lub srednim autem, z mala pojemnoscia silnika (max - 1.4), albo wiekszy w dieslu. Rozejrzyj sie wsrod japonczykow, szczegolnie Honda jest godna polecenia. Lub VW golf (nigdy nie POLO). I nie zapomnij zabrac ze soba kogos kto sie zna, bo w Polsce, rynek samochodowy to jest miejsce, gdzie z niemozliwego robi sie mozliwe.....

Gość ssddfdxzzxxx
miałem peugeota 306 teraz japońca Honde civic i z przykrością stwierdzam że francuz był jednak tańczy w utrzymaniu przede wszystkim z powodu ceny części niezawodność Hondy to tez jest jeden wielki mit psuje się jak każde inne auto, cudów nie ma, bierz 206

Gość fagara
Polecam serie Mini, dobre auta szczególnie Copper S , czy Paceman,Cooper Cabrio. byłam na jeździe próbnej w Bawaria Motors Mini oddział Katowicki, mam zaufanie do nich bo już tam kupowaliśmy samochód http://www.mini.com.pl/grupa_bmw

Gość gość
Ja w Bawaria Motors Warszawa miałam jazde próbną Mini cooperem własnie w wersjo cabrio.... oj marzenie taki wozik szykuje się na przyszły rok do mini ale może używany u nich kupie

Gość gość
Polecam Fiat Panda 1,2 benzyna. Niezawodne i oszczędne auto.

Gość gość
Kazdy tu francuza wymienia a nikt nie powie o korozji . polecam samochody japoczyki i niemcy

Gość gość
toyota yaris - male gowno a ma 120km czyli wiecej od waszych skod w dieslu

Gość gość
najbardziej koroduje opel

Gość gość
Zdecydowanie właśnie lepiej jest kupić nowe auto, np. Toyotę. Jest po prostu bezpieczniej i bardziej komfortowo, o czym nie trzeba przekonywać. My teraz kupiliśmy yaris, bardzo nam się podobał ten samochód, a kupowaliśmy w Toyota Konsek w Sosnowcu.

Gość gość
a ja mam Pacemana Mini , kupiłam w tym roku w Warszawskim salonie Bawaria Motors Mini , super autko chciałam takie i mam

Gość gość
mnie się marzy Mazda chyba ten model CX5 , miałam okazję u nas w salonie Mazda Jaremko przejechać się tym autem, oj robi wrażenie jak nie wiem https://jaremko.mazda-dealer.pl/

Gość Evkani
Mi się zamarzył MINI Cooper:) Wspólnie z mężem byliśmy kilka dni temu w Katowicach, w Bawaria Motors MINI, żeby sobie trochę przybliżyć realizację marzenia;) Mam nadzieję, że uda mi się kupić samochód w najbliższym czasie i na pewno będzie to u tego dealera. Wiem, że różnie bywa z używanymi samochodami, a tutaj kupuję pojazd sprawdzony w każdym, nawet najmniejszym szczególe, z udokumentowaną historią, więc bez żadnych obaw. Trzymajcie kciuki :)

Gość Boobrq

Moja żona jeździ od niedawna Toyotą Yaris i sobie chwali. Mieszkamy w Warszawie, więc małe auto jest jak najbardziej kompleksowym wyjściem. Dodatkowo nie jest drogie w utrzymaniu. Polecam sprawdzić na Carolina Toyota Wola

ja też jeżdżę yariską, ale używaną 🙂 kupiłam ją w salonie Carolina Toyota ale na warszawskich Włochach. Samochód czysty, prawie jak z salonu. No i idealny do jazdy po mieście

Mam Mini Pacemana i chwalę sobie, to dopiero ekonomiczne i bezpieczne auto dla dziewczyny. Super się prowadzi w mieście, niezwykle skrętne ale i takie z pazurem. Kupiłam na Czerniakowskiej w tym salonie ASO w Warszawie- Bawaria Motors Mini