Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Odeszła-dlaczego?

Polecane posty

Wczoraj moja 1,5 roczna labradorka była operowana(miała wycinaną macicę-ropomacicze),nie wybudziła się z narkozy-przy nas przestała kompletnie oddychać,reanimacja nic nie dała,a miało być tak pięknie-taki kochany piesek,łagodny,potulny,bardzo z nami zżyty-w domu wszystko mi ją przypomina,jak bez niej żyć?nie umiem,chcę żeby wróciła do nas,mamy jeszcze jednego pieska,którego kochamy,ale one zawsze stanowiły duet-jeden bez drugiego nie istniał-to miał być taki prosty zabieg-Tequilla tak cię kocham i brakuje mi ciebie!jestem załamana,ciągle płaczę-chcę cofnąć czas.

Gość hansowiec
kup sobie wibrator i zrób sobie dobrze

zawsze się trafia jakieś pół mózgi w temacie :o współczuję Ci autorko :(

Gość wodka
tak się czasem zdarza, moj piesek w wieku 17 lat miał operacje i przezył, wszystko było super ale niestety narkoza spowodowała po miesiącu niewydolność i psa trzebabyło uśpić, tyle lat ale co zrobić, moja mama jest załamana, była bardzo zzyta z psem, bedzie dobrze :)

Gość hansowiec
a kogo interesuje zdechły pies

Gość takie życie i umieranie
przynajniej nie cierpiał żyła szczęsliwym życiem

biszkoptowa,ludziom którzy nie mają współczucia proszę chociaz by nie zabierali głosu-chciałam po prostu się wyżalić,jestem teraz w domu sama z naszym drugim psem-mam to wszystko przed oczami co widziałam wczoraj wieczorem w klinice-nie umiem sobie poradzić z żalem

Gość tubka
Przykro mi - znam to uczucie...Nic nie zagoi rany w sercu, ale za jakiś czas proponowałabym wziąć nowego pieska, nie po to, żeby zapełnić pustkę po stracie, ale po to by nowemu dać dom, to dziwne co powiem, ale psa , którego straciłam, po części odzyskałam w nowym :) Nosek do góry!

jak oddychała(bardzo ciężko )zdążyłam się z nią pożegnać-pewnie mnie słyszała,ale nie reagowała,oczka miała otwarte!jestem tak bardzo rozżalona bo moje zwierzaki zawsze były traktowane jak dzieci,zawsze odwdzięczeniem było dla mnie zwykłe machanie ogonem,sama przychodziła się przytulać

i jeszcze trzeba iść zapłacić 600 zł za operację,po której nie mam psa i mamy podjąć decyzję co do ciała,ale chcemy by została skremowana-mój R musi tam iść bo ja nie dam rady

moj pies tez mial ta operacje , ale przezyl , kiedys mialem tez psa jako nastolatek , ale musielismy go uspic bo chorowal , czas zagoi rany , zobaczysz , glowa do gory , pierwsze dni beda najciezsze.

jejku strasznie mi przykro :(:(:( suczka rodzicow mojego meza tez na to chorowala i strasznie sie meczyla, a na operacje juz bylo za pozno, pocieszaj sie tym, że Twoj psiak sie przynajmniej nie nacierpiał :(

tylko tyle mnie pociesza że nie cierpiała,ale ja sama ją tam wczoraj zaprowadziłam na zabieg,kazano mi iść i czekać na telefon kiedy można pieska odebrać,nie mogłam z nią zostać-pocałowałam ją wczoraj przed operacją,powiedziałam żeby była dzielna,że po nią przyjdziemy-ona odprowadziła mnie do drzwi wzrokiem-gdybym wiedziała że widzę ją żywą ostatni raz-od tego schorzenia miała bardzo osłabiony organizm

Gość grecik,,l
a nam sie udało uratowac sunie od operacji tez miała ropomacicze leczyłam ja 2 mc co 2 dni u weta zastrzyki ,po 5 tabs dzien w dzien zmieniał jej co tydzien na inne ,nie chciała jesc chudła w oczach ale walczylismy i nagle przełom pomalutku zaczeło sie poprawiac i wyszła z tego bez operacji ,choc juz lekarz dal za wygrana a jednak .Własnie spi sobie spokojnie na kanapie .oszczedzalismy na wszystkim w domu ,na jedzeniu ,nie zaplacilismy czynszu za 2 mc ale co tam udalo sie ,a reszta pomalutku sie wyrównala potem .ale jest i zyje ,Jedni powiedza ze to głupota ,ale dla nas było warto ..pozdrawiam wszystkich p.s. pomalenku ale minie ,moze zaadoptujcie innego ,nie poto zeby zapomniec ale zeby kolejnemu pomóc..

grecik,,l-zazdroszczę co że masz swoją sunię koło siebie,a ja?mam jeszcze jednego psiaka(samca)oni razem zawsze byli takim zgranym duetem-jeden bez drugiego nie istniał-Spike bo tak się wabi,też jest smutny,on coś czuje że z Tequiilą coś się stało

mialem 3 psy , jednego uspilismy bo sie strasznie meczyl i mial pelno guzow ,nastepnie mielismy drugiego i wlasnie zmarl na to co pani piesiek , a trzeci tez to przechodzil , ale operacja sie powiodla , a mogla sie nie powiesc , zalezy jka szybko sie to wykryje i cale szczescie jest z nami . Moje 2 ost psy byly tez nierozlaczne, ale pierwszy przyzwyczial sie ,ze nie ma tego drugiego. Zrobila pani wszystko co w pani mocy by pomoc pieskowi .