Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia19880205

błagam pomóżcie mój mąż chce wywieź mi dziecko!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kasiunia19880205

witam 29 listopada odbyła się sprawa o opiekę nad córką opieka została przekazana mnie ale mój mąż wysyła mi sms-y w których jasno pisze że wywiezie małą za granice do Holandii. Naprawdę nie wiem co robić do 3 tyg trzeba czekać na uprawomocnienie wyroku a w tym czasie chce on dziecko mi wywieź sprawę zgłosiłam na policję ale nie mogą nic zrobić póki nie mam prawomocnego wyroku co zrobić pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dfdfdfdfsdssytytyt
ja bym gdzies wyjechała tak zeby was nie znalzal, moze jakas rodizna daleko? a nawet bym do hotelu pojechala byle mi dziecka nie zabral

Zaczekaj aż wyrok sądu się uprawomocni. Nawet gdyby do tego czasu wywiózł dziecko do Holandii, to z racji faktu że to terytorium Unii Europejskiej, odzyskasz dziecko.

Gość białaczka....
wyjedź z dzieckiem na te 3 tygodnie...

Gość kasiunia19880205
i tu jest problem ponieważ dziecko dałam mu jak sąd wyznaczył i on dziecka mi nie oddał do dzisiaj a dałam mu w weekend jakbym miała córkę to już bym wyjechała .

Gość kasiunia19880205
córka ma 3 lata skończy w grudniu już parę razy tak było że nie zabrał dziecko raz nie widziałam małej 3 miesiące dopiero po sprawie mi ja dał nie stosuje się ani do wyroku sądu ani do moich próśb.

Gość DOFONKA
pierdzielisz, jakby chcial wywiez to nie bedzie pisal sms a pozatym mozesz w sadzie sms pokazac i nie bedzie mial prawa dostepu do dziecka po trzecie po trzecie wyrok jest wyrokiem

cos tu kręcisz bo w takiej sytuacji policja by na pewno za reagowała skoro wziął dziecko w weekend i nie oddał wtedy kiedy miał,tym bardziej ze masz sms ze je wywiezie

Gość białaczka....
wyjaśnij mu, że dasz mu tyle spotkań ile będzie chciał - a holandia z racji wszechdominującej ateizacji, legalnych narkotyków i zalegalizowanej eutanazji NIE JEST DOBRYM MIEJSCEM NA DANIE DZIECIĄTKU ZESTAWU WARTOŚCI POTRZEBNYCH MU NA DALSZE ŻYCIE..

kasiunia19880205 Teraz zmień zamieszkanie aż do wyroku tak zeby nie wiedział gdzie jesteś, a potem się daleko wyprowadź tak zeby również Ciebie nie znalazł. Skoro tak postawił sprawę to lepiej bądź czujna. Tym zgłaszaniem na policję to mogłaś pogorszyć sprawę :( chyba ze nie wie że zgłosiałaś. Policja to Ci nie pomoze, ona tylko katować potrafi i prowokować. Policji to ja nie ufam, nie ufałem i nie będę ufał. Wiadomo są czasami wporządku policjanci ale takich to się bardzo rzadko spotykało.

Gość kasiunia19880205
na wszystko będę się zgadzać a jak da mi córkę po prostu wyjadę i tyle nie pozwolę żeby wywiózł córkę

Gość białaczka....
Napisz mu esa- DZIŚ STAWIASZ NA SZALI SZCZĘŚCIE TWOJEJ CÓRKI. CZY WEŻMIESZ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA TO< ŻE WDA SIĘ W NARKOTYKI DOSTĘPNE WSZĘDZIE?

Gość DOFONKA
[zgłoś do usunięcia] kasiunia19880205 kasiunia19880205@tlen.pl'; córka ma 3 lata skończy w grudniu już parę razy tak było że nie zabrał dziecko raz nie widziałam małej 3 miesiące dopiero po sprawie mi ja dał nie stosuje się ani do wyroku sądu ani do moich próśb. kobieto ty piszesz maslo maslane ten post swiadczy ze to durne prowo:P

KOniecznie w sądzie powiedz ze groził Ci wywozem córki do Holandii, trzymaj te smsy jako dowód, w sumie to nie musisz trzymać, sędzia sam to moze sprawdzić.

Gość kasiunia19880205
z tą policją to się zgadzam była taka sytuacja że kiedyś przyjechał mój mąż z kolegą przebranym za policjanta otworzyłam drzwi a on wsadził pałę policyjną i zabrał siła dziecko wtedy jej 3 miesiące nie widziałam on jest do wszystkiego zdolny naprawdę

Gość białaczka....
na wszystko będę się zgadzać a jak da mi córkę po prostu wyjadę i tyle nie pozwolę żeby wywiózł córkę nie. on kocha pewnie to dziecko i dlatego to robi. dlatego też DOTRZYJ DO JEGO UMYSŁU! ale nie zabieraj mu dziecka na zawsze. ZADEN KOCHAJĄCY OJCIEC NIE POSTAWI POSIADANIA DZIECKA NAD DOBREM DZIECKA...Ale zabieranie dzzieciątka z tekstem: nigdy go nie zobaczysz jest nieludzkie. Czy on na to zasłużył?

Wrzuć na luz. Jeżeli wyjedzie z dzieckiem do Holandii, to powiadomi się Europol i go zdejmą. Gorzej gdyby wyjechał np. na Ukrainę albo do Rosji. Wtedy ciężej.

Gość ghfgjghjhv
ile masz lat, a ile mąż? jestescie po rozwodzie czy jak?

Gość kasiunia19880205
tak jesteśmy po rozwodzie

A to sprytny cwaniak. Policji nie masz co wierzyć. Może to nie był kolega przebrany za policjanta tylko kolega policjant od Twojego byłego? Bądź ostrożna, a spotkania byłego z córką tylko z adwokatem itp jeżeli niestety ma prawo sie z córką spotykać :(

Gość DOFONKA
kasiunia19880205 kasiunia19880205@tlen.pl'; z tą policją to się zgadzam była taka sytuacja że kiedyś przyjechał mój mąż z kolegą przebranym za policjanta otworzyłam drzwi a on wsadził pałę policyjną i zabrał siła dziecko wtedy jej 3 miesiące nie widziałam on jest do wszystkiego zdolny naprawdę JAK SIE NAJARALAS MARYCHY TO TERA IDZ SPAC ZAMIAST PIR----DOLIC DURNE BZDETY

Gość ghfgjghjhv
kurczę, a mąż jest duzo starszy od ciebie??? a moze spróbuj z nim pogadac,moze da sie jeszcze troche podratowac związek?