Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalien

prezent na święta, dziewczynka 21 miesięcy

Polecane posty

Gość Natalien

hej moi rodzice chcą kupić dla mojej córki jakiś fajny prezent na święta, więc poprosili mnie żebym podpowiedziała, ale ja też nie mam pomysłu. Chcieli jej kupić lalkę i wózek, ale nie wiem czy się sprawdzi teraz. Dodam że mała ma klocki, książeczki i takie tam. czym najchętniej bawią się wasze dzieci w tym wieku?

Ja tez mam ten problem ,bo moja niczym sie nie lubi dluzej pobawic,a zabawek ma pelno..Ale wozek z lalka lubi,to moze byc dobry pomysl...

Gość junkuszew
farbki do malowania rączkami puzzle dla małych dzieci układanki

Moja corka ma wprawdzie 2,5 roku,ale jak miała niecałe 2 latka to lubiła bawić się lalkami i układać drewniane układanki.Poza tym tablica po ktorej mozna rysowac kreda no i kuchnia z garnkami i plastikowymi warzywami i owocami :)

macie w domu zwierzęta? moja córeczka uwielbia kotki ale nie możemy jej kupić zwierzaka wieć dostanie pluszowego kotka który miauczy i ma smycz zeby mozna bylo go prowadzac ;) Dla takiej dziewczunki wózeczek z lalka to dobry pomysł,ale świetnie też sie sprawdza mini kuchenka gazowa z blacikiem i zestawem roznych garnuszków,kolorowych warzyw owocow i innych przyrządów kuchennych.Mojej siosty córeczka ma taka i uwielbia sie nią bawic

u nas wszystkie dzieci w tym roku drewniane instrumenty, puzzle i masy plastyczne, najpierw miałam zamiar kupic zestaw ciastoliny dla każdego, ale w końcu zdecydowałam się na piankę do lepienia, bo jest moim zdaniem o wiele lepsza, nie wysycha, nie brudzi, łatwo daje się modelować. Mój syn ma ten zestaw: https://cobi.pl/zabawki/moon-dough-pianka/art,4880,magiczne-zoo.html pod choinkę dostanie albo zestaw uzupełniający albo jakiś inny komplet, a pozostałym też coś podobnego kupie, ale nie wiem jeszcze jakie zestawy, jest tego sporo, wiec na pewno cos wybiorę :)

Gość Natalien
dzięki za odpowiedzi, czekam na więcej propozycji najbardziej podoba mi się mini kuchnia:)

kupilam chrzesnicy kuchenke do zabawy i nie moze sie oderwac od niej, fajna sprawa :)

ja swojej chrześnicy kupiłam kase sklepowa i artykuły, poza tym komplet kawowy, bo mala uwielbia sie bawic w dom. chrzestny kupil jej kuchnię, a dziadkowie dokupili rozne artykuly agd jak pralka, zelazko itp, wiec mala dostanie pelne wyposazenie;)

Gość kuchnia do zabawy
znikopis klocki duplo - te ze zwierzątkami, super są!