Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasmuconaIbezradna2525

nie kocham swojego narzeczonego-doszłam do takiego wniosku

Polecane posty

jestem z nim 7 lat, ostatnio nie umimy sie dogadac, on ciagle sie drze, wiecznie ma o cos pretensje, kotnie itd czasem sie boje wogole odezwac bo mu to nie spasuje ;/ niestety za tydzien lecimy razem na wczasy i tez sie tego bardzo obawiam... a najbardziej chcialabym odejsc, tak poprostu odejsc ale boje sie samotnosci, mam 25 lat mieszkam na byle jakiej prowincji tu kazdy normalny juz zajety :(

kiedys zycie bym za niego oddala, teraz czasami sluchac go nie umiem ;/

Gość taf taff
wyprowadz sie do miasta. ja nie zniosłaby m jakbym miała nad głowa kogos kogo nie akceptuje

niestety nie mam wielkich perspektyw co do miasta nie stac mnie na wynajem akurat tyle zarabiam ;/

no wlasnie ja go chyba przestaje akceptowac ;/;/;/;/ sama jestem przestraszona z tego powodu :(

nie wiem.. boje sie.. tak zawsze gdzies znim wyjde pojade itd u mnie prawie wszyscy zagranica nie mam nawet kolezanki by pogadac bo wszystkie stad pouciekaly albo siedza w domu z mezem

Gość RELEX
maslo maslane ,chcialabym a boje sie , wiec albo tak zyj albo nie stekaj

Gość strzałka :)
jak go nie kochasz to odejdź, daj mu szansę na znalezienie kogoś kto go pokocha, i daj taką szansę także sobie. Jeśli tego nie zrobisz i za niego wyjdziesz to będziesz całe życie nieszczęśliwa, po co Ci to...

wlasnie zaczelam sobie zdawac z tego sprawe ze bede cale zycie nieszczesliwa...on mowi o malzenstwie o dziecku a ja a ni nie mam ochoty o tym myslec patrzac na niego, na jego zachowanie, na chamstwo

daj sobie spokój, może facet Cię kocha, planuje wspólną przyszłość a Ty go zwyczajnie nie kochasz, nie marnuj czasu jego i swojego...

wlasnie boje sie ze nikgo nie znajde, nie wieciew jakiej dziurze mieszkam, mam na czacie szukac?? ;/

no tak, lepiej męczyć się z gościem, którego nie kochasz, bo "co jak nikogo nie znajdziesz", prawda? Super podejście...

no niesety mam juzswoje lata

Gość sdas
Haha ja w wieku 25 lat dopiero poznalam swojego meza, wiec nie pisz bzdur, ze masz juz swoje lata.

no właśnie - nie przesadzaj, skoro uważasz, że "masz już swoje lata" to powinnaś być trochę mądrzejsza i nie marnować świadomie życia sobie i temu facetowi

Gość malinowa i rózowa
jak go nie kochaj to przełóz slub, zastanów sie czy nie wychodzisz za maz tylko ze strachu przed samotnoscią, bo wydaje mi sie ze tak bardzo boisz sie byc sama, ale to nie jest dobra motywacja do bycia razem, on sie drze....macie kryzys, ty masz powazne watpilwosci, zastanów sie dobrze bo jak beda dzieci to co zrobisz? wtedy trudniej odejsc