Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mini__69

Sukienka z koronką na złotym materiale. Co myślicie? :)

Polecane posty

Hej dziewczynki, w tym tygodniu uszyłam taką skromną, ale elegancką sukienkę, co o niej myślicie? Cena 120zł :)

Gość mi sie nie podoba
satyna jest tandetna i zle wyglada na ciele

Gość cdcss
ta pierwsza jest super, bardzo na czasie, bardzo mi się podoba, kiedys skrytykowalam te pozostale, i nadal podtrzymuje opinie,

Gość cdcss
co do satyny zgadzam się, ale skoro Pani szyje na zamowienie, zawsze mozna materiał z pod spodu zamienic na matowy, ja bym wybrała taki sam kroj , tyle ze czarny zwykly material, albo cos na ten wzor tylko z długimi koronkowymi rękawami, taka krotka i na ramięczkach trochę dla mnie ''za goła'', ale generalnie bardzo fajna:)

Jest to satyna z naturalnym jedwabiem, nie jakaś tandetna po 5zł za metr, a do koronki jakiejś zwykłej wiskozy nie dam bo taka koronka jest za elegancka do tego

Gość świetna ta
sukienka jest! :)

Gość dfgdf
szczrze - nie podoba mi sie:P ani ta pierwsza ani pozostale;p

Zdjęcie jest robione z lampą i w sumie mocno widoczny jest spód, na żywo materiał tak nie błyszczy, jest to matowa satyna dokładnie w kolorze cielistym nie złotym :)

Idziesz w dobrym kierunku! Znaczna poprawa w porownaniu z Twoimi poprzednimi pracami, juz nie jestes 20 lat do tylu z moda ;)

Śliczna sukieneczka, taka elegancka i subtelna! Super dla dziewczyn na studniówki. Jakbym była szczuplejsza to bym się w niej wybrała na Sylwestra :)

Gość aawew
pierwsza bardzo ładna - koronka jest bardzo modna teraz. Reszta - wioską zalatuje... chociaż może gdyby modelkę wymienic (te sukienki nie są do jej figury - dupiata z deczko jest) :), no to może 2 jeszcze by uszły

Gość aawew
sprostowanie - dziewczyna szczupła tylko tyłek nieproporcjonalny. Bardzo ładnie leżą te proste - te rozkloszowane - paskudnie

Gość aawew
jak mogę coś zasugerowac - ta fioletowa była by śliczna, gdyby pasek(ten z kryształkami, który jest u góze)) dac pod biustem, a kokardę wywalic. Sama bym taką kupiła.

Kokarda jest luzem, także nie trzeba jej ubierać do sukienki :) a pas z kamieniami można odpruć, bo normalnie jest tkanina pod spodem, tylko że pod biustem będzie w takim nieregularnym kształcie jak jest teraz :)

Sukienka czarna bardzo ładna, ale nie do mojego typu urody. Ta wrzosowa z kamieniami mi się bardzo podoba, nie wiązałabym tej kokardy jakbym miała ją ubrać :) A jak ta dziewczyna na zdjęciach jest dupiata, to ciekawe co byście powiedziały o mnie :( zawsze myślałam, że fajnie mieć taki tyłek a nie płaski i mały jak facet, ale widzę, że niezbyt to dobrze widziane

Gość Dariaa88
Pierwsza bardzo ładna ale reszta niestety straszna tandeta.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
OKROPNE!!!!

Gość wrrramp
kiecka fajna ale ja podobną kupiłam za 45 zł na wyprzedaży a nie 120 pozostałe w stylu-wieś tańczy i śpiewa

Gość Kłoliberek
Przypominają halki i jak ktoś juz tu napisał zalatują wioską. Ale nie ma się co martwić, dużo jest tipsiar, które kupiłyby te sukienki:)