Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jijhgteeui

zdjecie paszportowe

Polecane posty

Gość jijhgteeui

Dziewczyny mam 15 miesieczna corke,bylismy dzis u fotografa,zeby zrobic jej zdjecie do paszportu,ale tak zaczela plakac,ze musielismy wyjsc.Co mam teraz zrobic,boje sie,ze jak pojdziemy znowu to powtorzy sie sytuacja.Miala moze tak ktoras z was,jak sobie poradzilyscie?Za wszelkie porady bede wdzieczna.

Gość sylwia fotograf
Czesc Ja radze moim klientom zeby sami zrobili dziecku zdjecie Zdjecie musi byc na wprost na bialym tle moze byc sciana Pamietaj zeby nie bylo robione bardzo z bliska Zrob z kilku odleglosci W zakladzie powinni wybrac najlepsze i ci obrobic:)

Gość mama sama w domu...
mój jak miał robiony paszport miał 4 tyg teraz w 2012 będziemy musieli znowu składać o nowy paszport bo kończy się data ważności. Na szczęście jakoś specjalnie mocno nie grymasił rozglądał się w kolo ale mąż go trzymał a ja stroiłam głupie miny aby patrzył tam gdzie trzeba. spróbujcie zabawić dziecko poróbcie śmieszne miny albo jakąś zabawką zainteresujcie dziecko by nie płakało i patrzyło w odpowiednią stronę.

Gość jijhgteeui
dziekuje dziewczyny za odpowiedz,jutro sprobujemy u innego fotografa jak nie to sami zrobimy i zawieziemy do obrobki,my tez wlasnie drugi paszport wyrabiamy

Gość narciara......
mozesz zrobic sama w domu.