Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Kobiety chociaż bardzo ciężko je zrozumieć to i tak są

Polecane posty

najwspanialszymi istotami na ziemi. Takiego Aniołka bym miał to bym nie wypuścił :) dużo jest takich co wypuszczają Aniołki po jakimś czasie zrozumieją że zrobili bardzo źle, mieli Aniołka a wypuścili teraz żałują, tak samo żałują ci co Aniołka mają niemal na wyciągnięcie ręki, lecz nie umieją sięgnąć, coś albo ktoś im w tym przeszkadza :( tacy również bywają :(

Gość aaaaaaaaaaaaah
piekne żeby tylko kazdy myślał tak jak Ty.. :)

Tak myslę bardzo was lubię nic na to nie poradzę, potraficie psychicznie wykończyć ale to raczej w tym sensie że ciągle się o was myśli jak wejdziecie w głowę. Eh...

Gość aaaaaaaaaaaaah
fajnie,ze są tacy jak Ty.. ale tylu facetów mnie skrzywdziło,że wiem,iż chodzi Wam tylko o jedno :)

Gość sos ty jedynie mozesz
pomarzyc bo i tak zadna cie nie chce :classic_cool:

Gość pokój ***
i feromonom trzeba powiedzieć TAK :P

Gość sos ty jedynie mozesz
haha fajnie ze po jednej wypowiedzi sadzisz ze jestem pusta 🖐️, zakompleksiony buraku.

aaaaaaaaaaaaah nie kazdemu chodzi tylko o jedno, są tacy co chcą założyć rodzinę :( też miałem lata temu słabośc to jednej pani która mnie potem zdradziła :( potem mi palma odbiła, Nic jej nie zrobiłem, sobie robiłem krzywdę psychofizyczną :(

Mam swoje za uszami, potrafię nieźle denrwować chociażby gadaniem :D strasznie dużo gadam :D kiedyś to o moim pasjach mało kobiecych zresztą :D gadałem i gadałem teraz na szczęście już wiem kiedy przestać gadać o tym bo czuję ze nie interesuje to osoby drugiej :) a tak przy okazji to z ilu świeczek lejecie ten wosk? :D bo chyba sobie go dzisiaj wyleje a co mi tam :)