Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie takie jedno

Czy "jeżyk" pod pachami to obciach?

Polecane posty

Gość a co tu wyjasniac
A po chuja gapisz sie po pachach obcych kobiet?

Gość Boy Boy Boy
Bo po prostu je odsłaniają? I to nie są takie obce kobiety, bo często bliskie przyjaciółki itp.

Gość zaden normalny facet
tego nie lubi

Gość glupia baboo
Sila twojego argumentu skutecznie uciszyla autora :D

Gość karororororolinka
ja akurat pod pachami mam ogólnie pięć kłaków w siedmiu rzędach xD ALE ponieważ depiluję się woskiem to zanim pójdzie się na kolejną depilacje to muszą trochę odrosnąć bo wosk nie weźmie :D Na szczęście mam dosyć jasne i rzadziutkie to nie widać :D

Gość mentaI cut
tylko fleje pozwalają się widzieć z włosami pod pachami

Gość czasem taki jezyk
fajnie wyglada

Gość takie cos na rozbieranej
randce to wpadka na maksa

Gość do karororororolinka
a przed depilacja nosisz bluzki na ramiaczkach?

fuuuuujjj!!!...obrzydliwe te klaki pod pachami....ale to tylko w pl jeszcze mozliwe....w innych krajach niedobuszczalne i posiadanie czegos takiego jest objawe niechlujstwa zaniedbania i oznaka zlodowacenia..

Gość fev a tobie sie krotki
jezyk pod pachami nigdy nie zdarzyl?

nie...mam pociagniete laserem i problem z glowy po wsze czasy

Gość a kiedys jak jeszcze
nie bylas laserem wydepilowana?

Hahaha! "W innych krajach to niedopuszczalne" taaaa. W UK czy Holandii jeżyka pod pachami można zobaczyć tak samo często jak w PL. Tak się składa, że mieszkam w bardzo turystycznym mieście i mam kontakt z ludźmi z całego świata :D i chyba najbardziej wydepilowanym narodem sa Japończycy, bo u nich depiluja całe ciało również często faceci. Nie każdy jest niewolnikiem swojego wyglądu :D Wystarczy spojrzeć do neta i sprawdzić ile znanych kobiet dało się złapać zowlosionymi pachami fotografom na oficjalnych uroczystościach :D

Gość do nei_nei
akurat moze te znane kobiety zrobily to specjalnie dla prowokacji. a co do jezyka pod pachami - moze byc fajny i zapewne wielu facetom sie podoba, to zreszta takie troche podniecajace i intymne, ze dziewczyna odslania pachy mimo ze ma tam zarost

Gość do nei_nei
a jakbys byla wolna i w lato miala isc na randke (czy nawet kawe lub piwko, nic wielkiego) z nowym facetem czy nawet jakims kolega to koniecznie bys wydepilowala na gladko pachy czy poszla z jezykiem?

Gość karororororolinka
do karororororolinka a przed depilacja nosisz bluzki na ramiaczkach? W życiu Romana!!!!!!!! Z resztą jak pisałam.... o mnie odrasta b. mało tych włosków ;) Woskiem się depiluję od 12 r. ż. w tym miejscu ( siostra kosmetyczka..) więc w sumie i tak nic nie widać... ale czułabym się niekomfortowo z odrastającymi włoskami i w bluzce na ramiąvczkach :/

Gość karororororolinka
Aaaaale jednocześnie zaznaczam, że do łóżka z tego powodu też golfu nie nakładam ;PPPP Mojemu męzowi żadne włosy w sumie nie przeszkadzają :D Depiluję się dla siebie ;)

Gość ja pani wasza
obciach jak huuuuj

Ujmijmy to tak: każda sytuacja ma swoje prawa i tak jak nie założe do wieczórowej sukienki trampek tak i nie zapomnę wydepilowac pach. Na pierwszą randke też pewnie nie zapomnę. Ale na kolejne? Nie wymagam i świat się dla mnie nie zawali jeżeli facet na randke przyjdzie nieogolony więc i niech ode mnie nie wymaga bycia codziennie na wysoki połysk. Co innego higiena, co innego kosmetyka. A golenie to tylko zwykła kosmetyka. Poza tym np. z mojego punktu widzenia śmiesznie wygląda kobieta z idealnie wtdepilowanymi pachami i z trawniczkiem czarnych wloskow na przedramionach. Blondynce to nie zaszkodzi, ale u brunetki się rzuca w oczy. A gladziutko wydepilowana kobieta z oddechem smierdzacym od papierosów? Jak dla mnie zawsze liczy się całokształt, a nie poszczególne elementy.

Gość barcelona123
nei_nei jesteś wielka :))))) właśnie o to chodzi! :D

Gość nei nei to madra
dziewczyna

Stara dupa ze mnie a nie dziewczyna :D Cóż ja poradzę na to, że lepiej się czuje z sekatorem w ręku, w ogrodzie niż z mazidlem na tylku u kosmetyczki? :D

Gość nei nei to madra
a kiedys np. w czasach studencko-licealnych bylas tak samo wydepilowana czy mniej?

Jasne, że mniej. Kiedyś golenie było wyzwaniem :D ja pamiętam jeszcze maszynki do golenia na zyletki :P i przeklinam dzień, w którym zaczęłam golic nogi :/ robiłam to przez kilka lat , niezbyt regularnie, zwykle w zimie nie goliłam i teraz, chociaż od ponad 10 lat przede wszystkim depiluje woskiem cukrowym to włoski na nogach nadal odrastaja ciemniejsze i grubsze niż kiedyś. A pamiętam, że tak w okolicach osiemnastki były takie zlocisto-blond i w zasadzie na skórze niewidoczne. I tyle sobie tym goleniem dobrego zrobiłam :/ Zastanawiam się, czy włosy łonowe tak samo się wzmacniają od golenia jak te na nogach :D Aaa! I teraz przypomniało mi się jeszcze coś :D - jak rodzilam moja córkę (a to tylko 8 lat wstecz!) pamiętam, jak w takich gazetkach dla kobiet w ciąży była nagonka na szpitale, które wymagały aby przed porodem kobiety golily krocze. Ile kobiet było wtedy oburzonych,że jak to tak? Jak mozna kobiecie KAZAĆ być tam łysej?! :D i wiele kobiet takie profilaktyczne golenie (bo czasem robiły to pielęgniarki) uważało za upokarzające! A teraz połowa z tych "oburzonych" goli się z własnej woli, bo taka moda. :D

Gość nei nei to madra
a kiedys bylo normalne ze dziewczyne nie golily pach super regularnie i jezyk do bluzki na ramiaczkach byl codziennoscia? albo ze w zime dziewczyny pachy i nogi golily bardzo rzadko?

Rzadkością to nie było, ale raczej wtedy golilo się właśnie pachy do bluzek na ramiaczkach i nogi - czyli generalnie w sezonie letnim.Zimą wiele dziewczyn nóg nie golilo a pachy to różnie. Język nie był "obciachem" , raczej pozostawienie zupełnie naturalnych, nawet nie przycietych włosów pod pachami. Ale np. moja koleżanka golila strefę bikini już jako 15-latka bo jej włosy łonowe rosły aż na udach (typowa brunetka z lekkim "wąsikiem") i pamiętam jej pierwsze doświadczenia z depilatorem elektrycznym (nawet pamiętam że to był BRAUN :D ) Czyli kobiety zwracaly na to uwagę już 20 lat temu tylko mniejszy był wybór środków - a co za tym idzie mniejsza też skuteczność, więc i "języki" się często zdarzały.