Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie takie jedno

Czy "jeżyk" pod pachami to obciach?

Polecane posty

Czarna ;) a nie możesz mnie po prostu uwielbiac, a nie tylko czytać? :D :classic_cool: :D

Gość nei nei to madra
a podcinanie wlosow pod pachami zamiast golenia tez bylo praktykowane? ja jestem facetem i zaluje ze nie dane mi bylo sie urodzic wczesniej. teraz to mlode dziewczyny sa eskra wygolone, niektore sobie nawet na lekki zarost pod pachami nie pozwola. a ty tez uwazasz ze lekki zarost pod pachami jest dla wielu facetow seksowny?

Gość włoski pod paszkami
nie przeszkadzają mi,a ponieważ kolorem są takie same jak na cipce,więc dodatkowo podniecają,bo można sobie łatwiej wybrazić te na dole.

jesli moge to i ja sie wypowiem ;) uwazam ze ogolony facet pod pachami czy genitaliach jest mniej meski, jak dla mnie , ale gusta sa rozne wiec nie bede sie o to wykłócać, bo jak bym poznala takiego który goli/ depiluje te miejsca to pewnie bym nie wybrzydzała :D Nei, nie tylko czytac cie uwielbiam, ciebie( co myslałam ze jest oczywiste:P:D) tez😘:)

Gość nei nei to madra
czarna wrona a sama w jakim stopniu jestes wygolona?

teraz:D:D?? troche sie wstydze przyznać bo moge sie nie opedzic od słów pogardy w moim kierunku od wielbicieli gładkiego ciała :P:D

Gość nei nei to madra
miej ich gdzies. pomysl ze sa tacy co lubia jak kobieta czasem troche zarosnie

wiec...:D wszedzie mam meszek :D ale mi to nie przeszkadza:) wieczorem juz bede miała włoski tylko tylko tam gdzie lubie :)

Gość nei nei to madra
a zdarzalo ci sie pokazac przy facecie nieco bardziej zarosnieta? do bluzek na ramiaczkach zdarza ci sie nie golic pach i miec tam jezyka?

O jasne, o wiele częściej były w użyciu takie urzadzonka jak maszynki do strzyzenia włosów (trymery to się nazywa?) i tym się "strzyglo" nogi i pachy a jak ktoś chciał to i cipke. No a wiadomo,że to nie scina na zero i odrasta szybciej. Właściwie jedynym "obciachem" wtedy (albo już wtedy!) był taki jeżyk przebijajacy się przez rajstopy/pończochy. To było szczytem "wsiowosci" plus do tego właśnie te włosy łonowe na udach i pachy zupełnie nieruszane.

Gość nei nei to madra
dla mnie seksowna bluzeczke + jezyk pod pachami to podniecajace zestawienie

do bluzek na ramiaczkach nie zdarzyło mi sie wyjsc z zarosnietymi pachami, tak samo jak i na plaze z nie oglonym bikini:) a co do zarosnietej piczy :D: no coż :D:D zdarzało mi sie :P Ale nie sadze aby to wtedy było najwazniejsze:)

Gość nei nei to madra
w zlych czasach sie urodzilem. zwlaszcza ze juz do sypialni kobiety lubia byc wygolone

Gość nei nei to madra
wrono a przy facecie nieogolonych okolic bikini sie nie krepujesz? a nogi chyba golisz regularnie?

nie gole piczy na zero:O, nawet nie specjalnie lubie jak moja przyjaciólka sie za bardzo wygoli :P Ale fakt:Dże fajniej sie wtedy lize;):D:P:P

Mnie się zdarza wszystko :D bywa, w przypływie dobrego nastroju, że depiluje się cała, pozostawiając tylko włosy na głowie i wzgorku lonowym :D wzgorka nie ruszam odkąd przekonałam się, że moja skóra tego nie znosi :P. Bywa, że miesiąc nie ruszam nic. Bo najciekawsza w tym wszystkim jest odmiana ;) kiedy raz można polizac aksamitnie gładka skórę a innym razem jak włoski w nos laskocza. ;)

przy faceci sie krepuje, i wole byc ogolona ładnie:P ale nie całkiem :) nogi tez mi sie kiedy zapomniało ogolic na spotkanie z facetem :P ale spodnie miałam :D a potem ..potem nikt juz nie zwracał uwagi na taki drobiazg;)

Gość nei nei to madra
nei nei a na pachy z miesiecznym zarostem bys sobie pozwolila? a kiedys facetow krecily nieogolone pachy?

Gość nei nei to madra
z tymi nieogolonymi nogami dobre. pewnie seks musial byc pikatny przez taka naturalnosc

picze zdarzało mi sie zapuscic nawet dosc konkretnie raz :D ale to było czyms spowodowane:P:D tak to raczej wile miec nie za duzo :P:D

hahah nie sadze aby w tym przypadku moje nie ogolone nogi mogly spowodowac ze seks byl bardziej pikantny :P\ poniewaz mam baardzo jasne wloski na nogach :)

A! I dodam jeszcze coś. Nie wiem jak teraz, ale "za moich czasów" to kiedy była możliwośc, to się zrzucalo kasę do kupy, kupowało jakieś konserwy, brało spiwory i namiot i jechało np na 2 tyg pod namioty w Bieszczady. I co? Myślicie, że wtedy pakowalam baterie zeli, maszynek i innych ustrojstw, żeby mi broń boże wlosek nie wyszedł spod majtek od Gucciego czy innego Armaniego? :D :D :D A za to na seks ile było czasu :D

Gość nei nei to madra
jak dla mnie pachy trymowane wygladalyby pewnie bardziej seksownie niz takie calkiem lyse

Gość nei nei to madra
pewnie mlode dziewczyny nie rokuja na to ze w sypialni sie kiedys pokaza niewydepilowane i nie beda sie tego krepowac

Gość nei nei to madra
i kiedys bylo normalne ze dziewczyna siedziala na przeciwko chlopaka przy stoliku w jakims lokalu czy ogrodku piwnym w lato miala bluzke na ramiaczkach pod pachami wloski, bawila sie wlosami i podnosila rece do gory poprawiajac wlosy?

Wiesz, generalnie to ja bardziej zwracalam uwagę na facetów ;) ale pewnie było to częściej spotykane niż dziś.

Gość nei nei to madra
ciekawe czy jest tu kobieta ktora w czasie seksu lubi trzymac rece w gorze jak ma wloski pod pachami

Gość nei nei to madra
czyli kiedys specjalnie swiezo na gladko golilo sie pachy tylko na wazne wyjscia? a juz np. na rozbierana randke dziewczyna sie specjalnie nie golila? a na plaze i basen gladziutko? czy jezyk nikogo nie dziwil?