Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie takie jedno

Czy "jeżyk" pod pachami to obciach?

Polecane posty

Gość nei nei to madra
ale do ponczoch nogi wypadalo na rozbierane randki chyba golic nawet w zime?

Kotuś, jeżeli mojego faceta by to kręciło, to mogłabym nawet specjalnie dla niego "zapuścić" sobie pachy po to, żeby go wodzic na pokuszenie ;) :D

Nawet w zimie. Ale w zimie najczęściej i tak chodziło się w spodniach, to golenie schodzilo na plan dalszy

Gość nei nei to madra
a czy w tamtych czasach seks oralny i analny byly juz na porzadku dziennym?

Gość nei nei to madra
czyli kiedys specjalnie swiezo na gladko golilo sie pachy tylko na wazne wyjscia? a juz np. na rozbierana randke dziewczyna sie specjalnie nie golila? a na plaze i basen gladziutko? czy jezyk nikogo nie dziwil?

Z ciekawością przyglądam się konwersacji min.nei_nei i czarnej wronki. I troche ubolewam że nie mogę na żywo takich "fajnych widoczków" zobaczyć:P. Byłem jeszcze gówniarzem kiedy nowa moda wyparła naturalne zachowania w tej materii. Odkąd pamiętam zawsze podobały mi się pokaźne włoski na łonie i tu zapewne nie jestem odosobniony na tym świecie. Ale jakiś czas temu z zaskoczeniem przyjąłem swoje zachowanie a właściwie mojego ptaka, który stnął jak wryty po tym jak zobaczyłem naturalne nietknięte owłosienie pod pachą pewnej dojrzałej pani unoszącej rękę by zaczesać włosy. Zrobiło mi się aż głupio i chyba się zaczerwieniłem. Odkryłem w ten sposób że jakoś to na mnie musi działać i poprosiłem nawet żonkę o chwilowe zapuszczanie takiego "kudłacza" niestety na razie bez efektu:P

Gość czarna przelotem
Zboczeniec!!:D:D u mnie co prawo rzadko o takie widoki :D:P ale czasami ;)

Bo ja lubię stawać na przekór modzie :D kiedy już depilowanie stanie się normą, wtedy z przyjemnością zapuszczę sobie włoski pod pachami i ufarbuje je na strażacką czerwień, a co! :D

Gość czarna przelotem
:D:D szalona kobieta:P:D

Będę prekursorką nowego trendu :D Bo wszystko już było - długie włosy, krótkie włosy, farbowane, trwale ondulacje. Cipki golone, cipki strzyzone, farbowane i we wzorki. A biedne pachy całe życie gołe!

Gość czarna przelotem
hahah ja nigdy pod pachami nie robiłam sobie wzorków :d moze coś wystrugam i pierdzielne na zielono ;):D

Gość dzisiaj to mega obciach
jak kobieta nie ma ogolonych pach to niech zaklada bluzke z rekawkiem

Gość qrwa maść
obciach, to nie mieć własnego zdania. Na temat owłosienia też

Najbardziej aseksualnym jest podejście zamykające wszystkich w ramach jednego schematu kulturowego i brak miejsca na własne poglądy. Nie przeszkadza mi "jeżyk", podobnie nie przeszkadza mi kolor włosów, kształt nosa i średnica źrenic. Jeśli kobieta czuje się dobrze ze sobą to jest to miara jej atrakcyjności. Zadbane ciało to niekoniecznie wpisanie się w schemat. Jeśli danemu facetowi nie odpowiada jakikolwiek element kobiety to niech szuka innego obiektu swoich fascynacji. Nie można natomiast oczekiwać, że wszystkie dopasują się do jego wzorca, jak usilnie starał się to uargumentować jeden z piszących tutaj. Zgroza.

Gość mnie włosy
pod paszkami podniecają,bo "informują" o tym jakie są na cipce

Popieram w całej rozciągłości "osrane gacie" i "ArchangelSahir". To nasza i wyłącznie nasza sprawa czy mamy jeżyki w nosie w dupce czy gdzie indziej. Grunt to żeby czuć się z tym dobrze i by odpowiadało partnerowi/partnerce.

Gość do osrane gacie
chcialbym taka dziewczyne jak ty. ile masz lat?

Gość do osrane gacie
a okolice bikini podgalasz?

Gość aneczzka
Jak dla mnie to niedopuszczalne posiadać takiego "jeżyka" __________________________________________ Każdy znajdzie coś dla siebie - www.dyskrecja.pl

Gość toż to nie obciach
mojemu facetowi nie przeszkadza i nawet jak mam jeżyka na nogach, pachwinach czy pachach dotyka mnie z takim samym uwielbieniem i podnieceniem. Mi jest jednak troche głupio, kolorowe obrazki łysych na ciele pań zrobiły w mojej głowie swoje :o

Gość do osrane gacie
fajne masz podejscie. a nogi golisz cale czy do kolan? a w jakim wieku bylas totalnie nieogolona?

Gość Fan nei_nei
Ja bym Cię z jeżykiem zobaczył