Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obywatelka

mąż ma kochankę

Polecane posty

Gość obywatelka

kobity mam od dłuższego czasu problem.Podejrzewam męża o to że ma kochankę nie nie moje obawy są słuszne.Rok temu znalazłam w męża telefonie smsa od niej chciałam spotkania we trójkę odbyło się oczywiscie wyparła się wszystkiego on też nie stanąl po mojej stronie własciwie był obojętny.Obiecał nie utrzymywać z nią żadnego kontaktu.he he he oczywiscie po jakimś czasie znalazłam kolejnego smsa tylko z innego numeru próbowałam sie dodzwonić do właściciela ale nikt nie odbierał dziwne! Jestesmy małżeństwem z kilkunastoletnim stażem mamy dorosłe dzeci a tkwimy w tym marażmie nie sypiamy ze sobą jesteśmy razem no własciwie DLACZEGO.Czy mając ponad pięćdziesiąt lat wysokie stanowisko dobre zarobki powinnam go zostawić co mną kieruje że nie mam odwagi a może żyję nadzieją wiem że dla niego nie jestem najważniejszą co zrobić z kochanką

Gość ale zal.......................
odpowiedz sobie sama na to pytanie. Dzieci dorosle a ile lat?

Gość zezowata baba
weź wynajmij detektywów i rozwiedź się ze skurwysynem 50lat to jeszcze nie taka starość jesteś na tyle jara żeby se dziada lepszego znaleźć bo po co masz się kurwa męczyć

Gość On ciebie
juz dawno nie kocha, wiesz o tym?

Gość ankaskakanta
Upewniłabym się na 1000% i zostawiłabym drania, z szacunku dla samej siebie.

Gość On ciebie
autorko wypowiesz sie?

Gość Rany...........!!!!!!
O wlasnie ostatnio moja kumpela chwalila sie ze poznala nowego kochaknka ktory ma dorosle dzieci dwoje labo trojke nie pmaietam... i ma prawie 40 lat... współczuje... :(

Gość Fakamaakajjjoł
co zrobic z kochanka? a utopic ją :classic_cool:

Gość obywatelka
syn ma już swoją rodzinę a drugi mieszka z nami.Najbardziej chyba boje sie reakcji rodziny znajomych a może próbować cos zmienic co moglabym zrobić jak go odzyskać czy są jeszcze jakies szansę skoro nie zostawił mnie dla niej dużo młodszej

Gość przeczytaj co napisałaś
Jestesmy małżeństwem z kilkunastoletnim stażem mamy dorosłe dzeci a tkwimy w tym marażmie nie sypiamy ze sobą jesteśmy razem no własciwie DLACZEGO.Czy mając ponad pięćdziesiąt lat wysokie stanowisko dobre zarobki powinnam go zostawić co mną kieruje że nie mam odwagi a może żyję nadzieją wiem że dla niego nie jestem najważniejszą co zrobić z kochanką dorosłe dzieci, marazm w małżeństwie, nie ma między Wami więzi małżeńskiej upewnij się, ze to prawda, a potem zacznij ŻYĆ ! Po pięćdziesiątce też można wieść wspaniałe życie, nie tylko u boku zdradzacza. A kochanka? Pies ją w mordę lizał, niech teraz ona pierze mu gacie i smaruje stare gnaty. Ty korzystaj z życia!

Gość obywatelka
kiedys sie odważę nabiore siły nie dziś nie jutro ale wltótce stane się wesołą starsza hehehe panią WOLNA musze być pewna

ja bym taką france jakoś poniżyła,może też ma męża? może wynajmij detektywa niech cyknie parę fotek ktore bedziesz mogla gdzies wyslac;) wiem,ze to nielegalne,ale nikt nie bedzie wiedzial kto i co i jak,a potem wyypierdziool dziada z domu, potnij mu ciuchy,zmien zamki i wyslij pozew o rozwod!!!