Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dramaqueen

Negatywne komentarze na blogach o modzie

Polecane posty

Gość dramaqueen

np. Kasi Tusk czy Fashionelki nie sa czesto drukowane. Jestem obiektywna osoba, nie uzywam wulgaryzmow moja krytyka jest konstruktywna i moje wypowiedzi sa kulturalne i na pozionie a niestety juz kilka razy dzien po dniu wysylam komentarz niestety niepochlebny na temat pewnej stylizacji jednej pani i drugiej i codziennie odkrywam ze nie sa drukowane. O co chodzi? czy tylko trzeba przyslowiowo ,lizac dupe' zeby komentarz zostal wydrukowany? Ehhh

Gość zezowata baba
więc manipulacja tusk stosuje to w mediach notorycznie

Gość dramaqueen
Ale to jest okropne. Przyklad mojego negatywnego komentarza ktory notorycznie nie jest drukowany :Jedna z tych pan zaproponowala stylizacje w ktorej ma pasek z wielkim napisem bardzo dobre znanej i niesamowicie drogiej firmy i torbe z wielkim napisem innej bardzo znanej i drogiej firmy. Napisalam ze przesadzila z tymi napisami i ze brakuje jeszcze tylko opaski na wlosy z napisem Chanel i ze jest typowoa Ofiara Mody. Napisalam prawde(mam bardzo dobry gust i tzw. 'oko' jesli chodzi o omde przyznam sie nieskromnie, komentarz byl negatywny ale to konstruktywna krytyka, napisalam co jest nie tak. Rezultat? Od tygodnia musze pisac ten sam komentarz bo nie jest drukowany podczas gdy mile sa dodawane. Zeby nie bylo: nie jestem podla dla zasady, tez dodaje mile komentarze ..

Gość coraz bliżej święta coraz
Daisy to ty? ;) Widzę, że jakaś zazdrośnica z pingera przyszła rozsiewać swój jad nawet na kafe..

Gość dramaqueen
Nie nie jestem zadna Daisy Kasiu albo Elizko :)

Gość Plaga_mend
Nie masz co sie tak dziwic i podniecac, moje negatywne komentarze czasto nie sa drukowane.

Gość coraz bliżej święta coraz
Miło mi, Ola jestem, nie popadaj w paranoję :) Ludzie piszący coś miłego, uwierz mi, nie muszą koniecznie być autorami blogów. Tak się składa, że obserwuję oba te blogi i uważam, że to naprawdę sympatyczne, normalne dziewczyny, a to że nie publikują często bezczelnych i obraźliwych komentarzy to takie ich prawo. Droga autorko Ty chyba również nie chciałabyś czytać jak ktoś Cię obraża. Komentarze bezimienych gości często są po prostu chamskie, nie mające nic wspólnego z konstruktywną krytyką, więc uważasz, że blogerki powinny je publikować, a może nadstawiać drugi policzek, tylko i wyłącznie ze względu, że poniekąd wystawiają się na osąd opinii innych? Więcej luzu:)

Gość dramaqueen
Olu, moj komentarz byl jak najbardziej odnoszacy sie do stylizacji , nie byl obrazliwy i dlatego jest to bardzo nie okay ze nie zostal wydrukowany. Eliza ma talent jesli chodzi o mode ale w tej stylizacji z paskiem Mochina i torba Prady, polegla.. Kasia - niestety nie ma, jej stylizacje sa baardzo bezpieczne bo klasyczne, sie szaleje z moda bo...nie ma wyczucia stylu.

Gość nieprawda - ja nie zaprzeczam
koorwa mać niektórzy to mają problemy :D

Gość dramaqueen
Komentarze typu : Jestes brzydka nie powinny byc drukowane przez blogerki poniewaz nie maja sie nic do stylizacji , sa po prostu ukasliwe i wstretne. Jednak na temat stylizacji powinne byc drukowane wszystkie. Czyzby Eliza bala sie ze ktos moze przyznac mi racje ze sie obwiesila jak choinka tymi designerskimi nazwami? ;)

Gość dramaqueen
Jesli Ci sie nie podoba co pisze to nie czytaj