Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izi27

kiedy zaczac starania...?

Polecane posty

w tym miesiacu koncze branie tabletek anty, postanowilismy zaczac starnia o dzidzie, jak myslicie czy powinnam poczekac jakis czas zanim zaczniemy probowac? Mieszkamy w Londynie i jakos nie ufam angielskiej lekarce, powiedziala, ze mozemy zaczac starnia juz po miesiacu, ale ja przyjmowalam tabletki ponad 2lata i wydaje mi sie,ze lepiej bedzie troche poczekac. A jakie jest wasze zdanie?

Poczekaj co najmniej do pierwszej naturalnej miesiączki. A osobiście uważam, że najlepiej odczekać 3-5 cykli, żeby sprawdzić czy wszystko wróciło do normy (regularne miesiączki).

Gość pani GINEKOLOG
mozesz sie odrazu starac o dziecko , dlaczego nie???? a ile masz lat???

Gość jezeli chcesz mieć
jedno dziecko, radziłabym odczekać 3 miesiące, żeby jajniki sie uspokoiły. po odstawieniu tabsów często jest tak, ze uwalnianych jest kilka jaj i wtedy łatwiej o wieloraczki, i ni episze tu o bliźniętach tylko ale od 3 w górę;)

Noxelia,zal czytac Twoje brednie!!! Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, mam 28 lat i mysle, ze to najlepszy moment, aby miec juz dzidzie. Tak sobie mysle, ze zaczniemy probowac pod koniec lutego. Zobaczymy jak to bedzie, nic na sile