Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uuuuugga

Polonez na studniówce

Polecane posty

Gość Uuuuugga

Jak wam idą próby? Czy chcielibyście tańczyć w pierwszej parze? Kto u was tańczy pierwszy? Ci lepsi, czy gorsi?

Gość zezowata baba
idź się uczyć bo nie zdasz matury

Miałam wyjebane na poloneza. Nie tańczyłam. Inni zapieprzali na próby a ja szłam do domu:classic_cool: W ogóle ta cała studniówka to chora akcja. Wypindrzone peezdy i lamusy w krawacikach, aż mnie mdli.

Gość myszaaaaaa
u nas tańczyli wg wzrostu, najwyźsi chłopcy na początku, najniźsi z tyłu. Skończyło się tak, że w momencie wyimany partnerów przez środek sali (ta figura gdzie się robi rozdzielenie i przez środek idą pary stworzone z chłopca i dziewczyny z dwóch kolumn) szedł najniższy chłopak w ost parze z najwyższą w szkole dziewczyną, wyższą od niego o 2 głowy ;D

Ja tańczyłam w przedostatniej parze, mimo że byłam jedną z niższych dziewczyn. W dwóch pierwszych parach tańczyły najpopularniejsze dziewczyny, które układały choreografię. A ja, jako że nie lubię się wpychać i szarpać z innymi o miejsce, tańczyłam na końcu. Mój partner do poloneza był najwyższym facetem na całej imprezie.

Gość SNK Maksymilian Kolba
Pani ciapata pewnie masz tak zyeebqany charakter albo jestes szpetna, ze nikt nie chcial z toba tanczyc poloneza albo byc osoba towarzyszaca na studniowce 🖐️

Charakter mam zjebany, masz rację. Nie tańczyłam, bo impreza studniówkowa to dla mnie chała jakich mało 😴 Najlepsze, są peendy, które narzucą kiecę, pójdą do fryzjera i myślą, że są ksieżniczkami łahahaha. Jak oglądałam foty to płakałam. 90% balerony zamiast nóg, buty z bazarku, to samo z sukienką. Nie chcę nawet wspominać o fryzurach i make-upie. :D:D:D

Gość Kafeteaa
Ja byłam jedną z najniższych osób w szkole i tańczyłam w 5 bodajże parze z kolega z klasy wyższym o 15 cm jak nie więcej :D

Gość SNK Maksymilian Kolba
no to mialas ciekawa szkole, skoro 90% osob to balerony 🖐️

Gość Kafeteaa
A pani ciapata stała na czele tych baleronow. W końcu sama stwierdziła ze same balerony chodzą a ona też była :) witamy w gronie baleronkow