Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taniaprovo

ohhh... LOVAM NERGUSIA x3 x3

Polecane posty

Gość taniaprovo

jest mroczny a zarazem słodki ❤️ ma uroczy uśmiech 👄 i seksi głos 👄 Do twarzy mu w czarnym :) i w ogóle cały jest cudny 🌼 zazdroszczę tej Dominice Wodziance , która się z nim u Kuby wczoraj całowała! ojejku jak jej zazdroszczę!!! < 3 XD KOCHAM CIĘ NERGAL, TWOJA NAJWIĘKSZA IDOLKA, WIKTORIA. (ALE NIE TA Z TCZEWA!!! MIESZKAM W NADARZYNIE!!! NIEDALEKO WARSZAWKI, NA RZUT KAMIENIEM!)

Gość odwal się od Nergala
jest mój!

Gość angelista
ma w sobie to cos...;)

Gość taniaprovo
KOCHAM GO ❤️❤️❤️❤️❤️❤️👄👄👄 wypatrzyłam go u Kuby i będzie mój👄 i będę mieć z nim dzieci👄 to takie słodkie, że on lubi dzieci:) Dla niego mogę iść do ślubu nawet w czarnej, gotyckiej sukni👄 w sumie to nawet białe mi się nie podobają:)

Gość hahahha rozwalił mnie ten
temat:D przednia zabawa przy czytaniu tego:D

Gość Nergal.
Pytanie najważniejsze - czy jesteś dziewicą? Jeśli tak - spokojnie - możesz ustawić się do miecza. :classic_cool:

Gość taniaprovo
Oczywiście, jestem dziewicą 🌼 Pozostawiłam je specjalnie dla Ciebie, Najdroższy👄❤️

Gość Nergal.
Tak, to, że uwielbiam dzieci, nie jest żadną tajemnicą. Nie wiem tylko, czy zdajesz sobie sprawę z tego i czy jesteś gotowa na to, że jak już je urodzisz, będę musiał je zjeść? Taki u nas zwyczaj, w piekle...

Gość Nergal.
taniaprovo - i to Ci się chwali. Mam tylko nadzieję, że 18 lat skończone. 😠 Mnie metryka nie dotyczy 😠 I tak jestem nieśmiertelny... Także to "-5 lat" trochę nietrafione. A w piekle i tak jestem najwyższy.

Gość Twoja oddana wielbicielka
DLA CIEBIE WSZYSTKO KOCHANY 👄👄👄 jeśli tylko przyjąłbyś mnie do swojego królestwa...zrobiłabym wszystko... chciałabym mieć takie dzieci z czarnymi oczami😭

Gość to naprawde ty nergal?
jakos nie chce mi sie wierzyc!!! pewnei sie podszywasz pod neigo:(:( tez sie kocham w NIM:( tylko wkurza mnie to ze on byl z tą brzydką sooką dodą!!!

Gość Twoja oddana wielbicielka
jak możesz wątpić w prawdziwość Nergala... ja wierzę, że to On . 🌼

Gość asiulAa
co????!!! jaka wodzianka?! calowała siE?! z MOIM Nergalem? ! are you fuckin kiddin me?!?!?!?!?niech no ja ją dorwę ...

Gość myah
całowała się, ale to ona się całowała, rzuciła się na niego! Nergal tylko chial byc miły... i nawet nie była ładna, zwykła solara...

Gość zgodzę się z wami, że ma
słodki uśmiech, ale bez przesady...wy juz zachowujecie się jak w jakiejś sekcie:)

Gość i want it to be on top
❤️❤️❤️

Gość taniaprovo
176 :) trochę niedużo, ale mi to nie przeszkadza, w końcu ma tyle innych, wspaniałych zalet...❤️

Gość taniaprovo
sosssssik, znasz się na rzeczy 🌼

Gość Nerguś to jest taki
kompaktowy facecik po prostu:classic_cool: dobry na podróż, wyjazdy służbowe:classic_cool: jak tu go nie kochać❤️

Gość prawdazawszeciezaboli_25
sos to gej zerznie wam w dooope waszego nergala

Gość prawdazawszeciezaboli_25
no chyba ze chcecie zachowac nergala dla siebie, wtedy ja mogę zrobić wam przysługę i zerżnę sosa zanim on zbliży się do nergalka...:classic_cool:

Gość ideał................
a do tego jest ateistą ❤️ i nie lubi świąt ❤️ OMFG I definitely fall in love!!!

Gość ja tylko żartowałam..._
widzę że rośnie nam nowy idol nastolatek HAHAHAHHA kto by pomyślał...ciekawe swoją drogą czy on sam jest tego świadom i czy go to cieszy:):) może na to czekał... hihihi

Gość taniaprovo
No właśnie... stał się tak jakby idolem nastolatek...i to jest najgorsze... bo teraz będzie jeszcze bardziej nieosiągalny:(😭 patrzcie, jakaś brzydka, angielska raszpla http://www.myspace.com/video/amie/nergal-and-me/12165875 nagrała sobie z nim video. I jeszcze jaki był dla niej milutki! A ja - piękna, zgrabna, powabna POLKA (ja już nawet nie muszę wspominać o swoim intelekcie - przecież wiem, że się wszystkiego domyślacie-iż jest on niebywale ogromny) nie mogę na nic liczyć. Pewnie nawet na głupi autograf. Dobra. idę sobie, bo pewnie pomyślicie sobie , że mam obsesję. A co mi tam. Bo mam! I tak nie usnę 😭 a jak usnę, to znowu będzie mi się śnił szatan. Tzn. Nergal. i będzie fajnie, aż tu nagle ktoś mnie obudzi i będę widzieć, że to był tylko sen😭

Gość nergusiowe love
❤️❤️❤️❤️❤️❤️