Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja,565...

Nie miłe docinki ze strony policjantów.opowiadajcie

Polecane posty

Gość maja,565...

Witam. A więc tak dzisiaj zatrzymała mnie policja....i po mimo mojej atrakcyjnosci i fajnego tyłka nie udało mi się:) byłam w szoku ,przypiepszał się dosłownie do wszystkiego . po czym wypisując mandat dodał: mysli pani że urzeknie mnie swoim urokiem"?powiedział to tak cynicznie że go znienawidziłam.a najlepsze jest to że nawet sie nie targowałam. jaki jest wniosek:)?chciał pokazac że jestem malutka a on jest bogiem/.pies.

Gość uhuhuhu8777
to może ja oststnio przy kontroli za mocną dmuchnełam w alkomat po czym usłyszałam tekst w stylu"chyba że woli pani ciagac"kurwa!!!!!!!!!!! myslałam ze mu w morde napluje, mysle ze jest na to jakis paragraf.tez jestem atrakcyjną panną ale to nie znaczy że moga nam po prostu ublizac wsiarze

CO za typ... No kurde. Ty to masz pecha. Powinien był Cię tam wyruchać na miejscu. Wtedy pewnie byłabyś szczęśliwa....

Gość uhuhuhu8777
to ja usłyszalam dmuchając w alkomat"a może woli pani ciągac"! myslałam ze mu w morde napluje..teraz załuje ze tego nie zrobiłam. wsiarze.

Gość kot jest ali!
Trzeba było jeździc zgodnie z przepisami to nie płaciłabyś.

Gość Master2_prawdziwy
Akurat w pierwszym przypadku policjant postąpił prawidło. Brawo dla niego! Pozostałe przypadki, no cóż...

Gość Chciałam zauważyć..
że nie tylko policjanci mają seksistowskie odzywki dot. dmuchania i ciągnięcia.. nie dramatyzujcie

Gość Chciałam zauważyć..
Ja słyszałam nie raz -chodź cię zerżnę suko tak jak lubisz.. Ale to nie było niemiłe, więc się nie liczy :P

Gość Chciałam zauważyć..
a maj biedaczka myślała, że ładną dupą wszystko sięda załatwić :D:Dhaaa puściutko pod berecikiem,puściutko..

Gość Chciałam zauważyć..
MAju maju maju gdzie jesteś..