Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka000

muszę schudnąć 20 kilo!! pomocy

Polecane posty

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
wiecie co...moja tesciowa ma cukrzyce i nie moze jesc cukru ani nic co zawiera cukier....kupila sok na ktorym byl duzy napis BEZ CUKRU...biedna uwierzyla w to i wypila sok...pozniej musiala karetka do niej przyjechac...z tylu ,w tabeli,owszem,nie pisali,ze jest cukier ale napisane bylo,ze ma tyle i tyle weglowodanow czyli cukry!ona o tym nie wiedziala ale juz ja uswiadomilam i nie pije kupowanych sokow tlyko to co ja sama w domu zrobie:P

moze i 2 minuty,otulona snem, ale ja mam duzy blender,nie taki maly i pozniej ile mysia hehe ale musze kupic owoce i zmiksuje cos:D dobry pomysl...taniej wyjdzie i zdrowsze to bedzie:D

Gość gdybym
Gruba Swinia------Właśnie dieta dla cukrzyków może Tobie by pomogła.Znam osobę która ma cukrzycę i trzyma się rygorystycznie diety no i zjechała z 7kg.Tylko ona wie że ta dieta to już do końca życia, początek był trudny ale teraz już przywykła tak jakby to była normalka.Może tego się uchwyć.

Fakt faktem...sieta dla cukrzyka jest super jak ktos chce schudnac!!!!

Gość gdybym
No tak, ale chyba najpierw powinna porobić sobie badania żeby póżniej nie było ze czeguś brak albo co.

Gość jaserka
Warto również oprócz diety zacząć ćwiczyć. Polecam Ci kurs fitnessu, z którego sama korzystałam i wiele wyniosłam, przez co łatwiej mogłam zrzucić zbędne kilogramy: http://www.kursydvd.pl/fitness-p-41.html Sprawdź, być może Tobie również się spodoba :)